CCB Inspireert - Reputatie: over sterke leiders, visie en communicatie

De zomer zit er weer bijna op, de vakanties zijn afgelopen en iedereen pakt het normale leventje langzaam maar zeker weer op. Zo ook de mensen van Communicatieclub Brabant die weer het eerste event voor dit najaar op de agenda hebben staan. En wel een interactief event op 21 september bij Bex* in Eindhoven over reputatiemanagement, sterke leiders, de rol van communicatie enzo. En jij kunt daar natuurlijk ook bij zijn!

CCB Inspireert - Reputatie: over sterke leiders, visie en communicatie

Over sterke leiders, visie en communicatie

Organisaties die structureel bouwen aan een sterke reputatie hebben een onderscheidende visie en heldere kernwaarden. Maar een goed verhaal is niet voldoende, als het gedrag van de organisatie niet in lijn is met dat verhaal. Denk aan organisaties die zich uitdrukkelijk uitspreken over duurzaamheid en vervolgens weinig doen om hun eigen milieubelasting te verminderen. Sterke leiders hebben een positief effect op de reputatie van je organisatie.

Sterke leiders hebben een heldere en onderscheidende visie, ze doen de juiste dingen en ze laten dat ook zien. Hoe kan de afdeling communicatie daar een rol bij spelen en wat is de toegevoegde waarde van een communicatieadviseur in dit verhaal?

Met elkaar in gesprek

Tijdens deze interactieve bijeenkomst gaan we als vakgenoten met elkaar in gesprek over deze beide kanten van reputatiemanagement en delen we ervaringen uit. We staan met elkaar stil bij de gedragsaspecten die bijdragen aan de reputatie van je organisatie. Welk gedrag is wenselijk om je identiteit uit te dragen en de organisatiebelofte waar te maken? En welk gedrag is onwenselijk?

We bespreken ook een paar mooie voorbeelden van personen met sterke reputaties. Wat kunnen we daarvan leren? Hoe kan je die inzichten inzetten bij het versterken van de reputatie van de leiders van jouw organisatie?

De bijeenkomst wordt geleid door Jhorna Erkens, algemeen directeur van Bex*. Hieronder lees je meer over Bex* en Jhorna.

Tijd, programma en locatie

Datum: 21 september 2023

Programma:

  • 19:30 uur: Welkom / inloop
  • 20:00 uur: CCB Inspireert – Reputatiemanagement
  • 21:30 uur: Napraten en borrel
  • 22:30 uur: Einde

Locatie: Bex*, Piuslaan 70A, 5614 CM, Eindhoven

Meer weten en aanmelden

Meld je aan via het aanmeldformulier op de website van Communicatieclub Brabant. Heb je nog vragen of opmerkingen, stuur dan een mail naar info@communicatieclub.nl.

31 aug 2023 688 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • 0
  • Share on Google+
  • 0

Reacties (0)


Plaats een reactie