CCB Inspireert - Framing

Welke woorden werken? Welk taalkader heeft het grootste effect op mensen? Hoe zorgt u dat mensen u begrijpen, het met u eens zijn en in staat zijn uw boodschap te herhalen? Tijdens CCB Inspireert op 12 oktober leert framingspecialist Sarah Gagestein hoe je met framing mensen moeiteloos kan overtuigen, en hoe je dat zowel thuis als op het werk kan inzetten. Dat wil je niet missen natuurlijk!

CCB Inspireert - Framing

Het effect van woorden op ons denken, ons gevoel en ons gedrag

Framing slaat een brug tussen taal en ideeën. Sarah Gagestein is gespecialiseerd in framing en weet als geen ander hoe je controle kunt krijgen over je eigen ideeën. Als taalstrateeg en framingspecialist helpt ze organisaties aan de juiste woorden. Haar bureau Taalstrategie analyseert, beoordeelt en bedenkt frames voor organisaties met idealen.

Met een achtergrond in Retorica, Communicatie- en Informatiewetenschappen en Japans is Gagestein zeer geïnteresseerd in de manier waarop taal maximaal kan overtuigen. Gagestein is de auteur van Denk niet aan een roze olifant, Harder praten helpt niet en Meesterframer.

Tijdens deze interactieve bijeenkomst gaan we als vakgenoten met elkaar in gesprek over framing en delen we ervaringen uit.

Datum
Donderdag 12 oktober 2023

Programma
19:30 uur: Welkom / inloop
20:00 uur: Start workshop / lezing
21:30 uur: Napraten en borrel
22:30 uur: Einde

Locatie
KASerne
Willemspoort 1
5223 WV, 's-Hertogenbosch

Aanmelden

Ook als je geen lid bent van Communicatieclub Brabant ben je van harte welkom op dit event. Maar let op, vol=vol! Dus meld je vandaag nog aan!

Aanmelden CCB Inspireert - Framing

09 okt 2023 712 Redactie 0
Channels: Communicatie & PR
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+

Reacties (0)


Plaats een reactie