CCB Inspireert: De toekomst met AI

Van het ene op het andere moment raakte de wereld in de ban van AI. De lancering van ChatGPT gaf ons een eerste inkijkje in hoe ons vakgebied voorgoed zal veranderen. Door de extreme verlaging van verwerkingstijd en verhoging van productiviteit vrezen professionals uit alle sectoren – en zeker in het communicatievak – voor hun baan. Maar is dat wel terecht? Dat zoeken we uit op donderdag 29 juni tijdens 'CCB Inspireert: De toekomst met AI' bij Indicia in Tilburg.

CCB Inspireert: De toekomst met AI

Communicatieprofessional in een wereld vol hyperintelligente AI-tools

Grondleggers, makers en fanaten van AI zijn het over één ding eens: niemand heeft nog de antwoorden. Toch zullen sprekers en gastheren Sander van Rijswijk en Michiel Gerbranda een poging wagen om jou te voorzien van de input, kennis en inspiratie die je nodig hebt om voor jezelf een helder toekomstbeeld op ons vakgebied te schetsen. Ze duiken diep in de mogelijkheden, de kansen én de implicaties van AI-technologie. En ze dagen je tijdens een interactief deel uit om tot een strategie te komen waarmee jezelf als communicatieprofessional onvervangbaar maakt in een wereld vol hyperintelligente AI-tools.

Meer info en aanmelden

Wil jij in één avond bijgepraat worden over alles wat je het afgelopen jaar had willen weten over AI, maar waar je niet aan toe kwam? Schrijf je dan in voor dit CCB-event op donderdag 29 juni. Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt! 

Kijk voor meer informatie over de agenda, locatie en aanmelden op de website van Communicatieclub Brabant.

Aanmelden CCB Inspireert - De toekomst met AI

31 mei 2023 596 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+

Reacties (0)


Plaats een reactie