CCB Enter the Firm - De brouwerij van La Trappe

Wat dacht je van een middagje/avondje marketinginspiratie in combinatie met een rondleiding door de brouwerij van La Trappe en na afloop wat verschillende La Trappe-biertjes te nuttigen? Klinkt goed toch? En weet je wat helemaal leuk is? Op 24 november organiseert Communicatieclub Brabant een event bij de Brouwerij van La Trappe met precies al deze ingrediënten in het programme. En wat nog leuker is, jij kunt er ook bij zijn!

UItnodiging CCB Enter the Firm - De brouwerij van La Trappe

Proef de stilte.

Op donderdag 24 november gaan de deuren voor Communicatieclub Brabant (kortweg CCB) open en ben je welkom voor een kijkje in de brouwerij van La Trappe, een van de mooiste en 'rijkste' merken van Brabant.

Op een steenworp van Tilburg, verscholen in het groen, ligt een oase van rust: de abdij Onze Lieve Vrouw van Koningshoeven. Thuis van de cisterciënzer monniken; beter bekend als de trappisten. Hun geloofsleer draait onder meer om het verrichten van goede werken met de opbrengst van noeste arbeid. Dat doen de paters van Koningshoeven sinds 1884 vooral met het brouwen van La Trappe, het biermerk dat met slechts met 9 andere brouwerijen het predicaat 'Authentic Trappist Product' mag voeren.

In 1999 gaat de abdij samenwerken met Bavaria, het huidige Royal Swinkels Family Brewers. Lang voor het woord purpose in zwang raakt, wordt in Berkel-Enschot van de brouwerij al een sociale onderneming gemaakt. 

Het merk La Trappe belichaamt een doorlopende zoektocht naar balans tussen commercie en menselijke waarden. Hoe pak je dat aan? Welke doelen stel je met marketing als je het maximum van je productiecapaciteit al hebt bereikt? Hoe verhoudt het vaak luidruchtige karakter van marketing zich met het thema 'Proef de stilte?' 

Kortom, een interessant marketingkijkje in de keuken, euh... brouwerij van La Trappe die je niet wilt missen. En uiteraard met een gezellige borrel met de nodige biertjes daarna. 

Aanmelden voor CCB Enter the Firm - De Brouwerij van la Trappe

Datum: Donderdag 24 november 2022, 16:00 – 19:00 uur

Programma
16:00 uur inloop
16:30 uur rondleiding door de Brouwerij
17:30 uur presentatie
Aansluitend borrel & napraten

Locatie
Proeflokaal La Trappe
Eindhovenseweg 3
5056 RP Berkel-Enschot

Aanmelden voor CCB Enter the Firm - De Brouwerij van La Trappe

Ook als je geen lid bent van CCB ben je van harte welkom op dit event. Je kunt je aanmelden tot en met maandag 21 november. En dat doe je eenvoudig op de site van Communicatieclub Brabant

Aanmelden voor CCB Enter the Firm - De Brouwerij van la Trappe

 

Oh ja, dit is typisch zo'n event van CCB waar je niet alleen kennis en inspiratie, maar ook een hoop gezelligheid ophaalt. Dus nodig vooral ook je collega's of een paar goede vriend(inn)en uit!  

01 nov 2022 643 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+

Reacties (0)


Plaats een reactie