CCB Enter the Firm - CM.com

Op donderdag 13 april organiseert CommunicatieClub Brabant weer een bijzonder event: CCB Enter the Firm bij CM.com, de nummer 1 speler in conversational commerce, in Breda! En dat wordt een heel speciaal event, waar je een meer dan bijzonder kijkje krijgt achter de schermen van deze wereldwijd opererende full-service communicatieprovider en één van de hoofdsponsors van de Formule 1 Heineken Dutch Grand Prix in Zandvoort. En zoals altijd geldt, bijzijn is meemaken!

Uitnodiging CCB Enter the Firm - CM.com

Over CM.com

CM.com uitgegroeid van een SMS dienstverlener naar de full-service communicatieprovider die het nu is, de nummer 1 speler in conversational commerce. Met ruim 1.000 medewerkers verbindt CM.com bedrijven met mensen en mensen met bedrijven via telecomoperatoren, wereldwijde betalingsproviders en messaging kanalen. CM.com is ervan overtuigd dat technologie bestaat om het leven van mensen te verrijken en beter, veiliger en gemakkelijker te maken. CM.com is dagelijks bezig met innovaties om customer journeys continu te blijven verbeteren. 

In 2019 werd CM.com naamgevend sponsor van CM.com Circuit Zandvoort en is het bedrijf als "Official Event Supporter" een van de hoofdsponsors van de Formule 1 Heineken Dutch Grand Prix in Zandvoort. 

Een geweldig kijkje achter de schermen bij CM.com

In een keynote van Jan Saan, CTO bij CM.com hoor je hoe CM.com is gegroeid van ClubMessage tot de internationale speler die het bedrijf nu is op het gebied van communicatie en data. Maar bovenal krijg je een berg inspiratie over hoe innovaties en data zorgen voor optimale customer journeys!

Bij CM.com waan je je letterlijk in de wereld van data en krijg je naast een inspirerende keynote in het CM-theater, ook een rondleiding op de CM.com campus, de grootste campus van Breda. Een ervaring die je niet wil missen! Uiteraard wordt dit event op een Bourgondische wijze afgesloten in de bistro & bar van CM.com voor een heerlijk hapje en drankje.

Uitnodiging CCB Enter the Firm - CM.com

Algemene info en aanmelden

 • Datum: Donderdag 13 april 2023, 16.30 – 19.30 uur
 • Locatie: CM.com, Konijnenberg 24, Breda
 • Programma
  • 16.30u Inloop
  • 17.00u Rondleiding CM.com campus
  • 17.45u Keynote Jan Saan
  • 18.30u Borrel
  • 19.30u Einde

Aanmelden kun je eenvoudig doen via de website van CommunicatieClub Brabant. En zoals altijd, zijn ook niet leden van deze roemruchte communicatievereniging van harte welkom op dit event. Dus meld je vandaag nog aan!

Aanmelden CCB Enter the Firm - CM.com

07 mrt 2023 1024 Redactie 0
Channels: Marketing 3.0
Deel dit artikel via:
 • Share on Google+

Reacties (0)


Plaats een reactie