De community is continu in beweging en wij proberen op al die ontwikkelingen zo goed mogelijk aan te haken. Hier vind je belangrijke nieuwsberichten over en voor de community, aankondigingen van interessante nieuwe features op dit platform, uitnodigingen voor workshops en trainingen en meer.

Wil je trouwens ook eens als trainer een sessie organiseren om een aantal leden van de community te inspireren en te helpen met jouw kennis en ervaringen, meld je dan hier aan .

Sterke daling aantal marketing, communicatie en PR vacatures

Voor het eerst in jaren daalt het aantal vacatures. In het derde kwartaal van 2019 was het vacatureaanbod 5,3% lager dan in hetzelfde kwartaal een jaar eerder. In de vakgebieden Marketing, Communicatie en PR vind na de vacatures in de IT de grootste daling plaats.

29 okt 2019 5665 Remco van Buren 0

Doe mee aan de horecabeleving-enquête en maak kans op een dinerbon twv €50,-

We zijn natuurlijk vooral bezig met de arbeidsmarkt en de marketing en communicatie branche. Maar we hebben ook een zwak voor leuke startups en een voorliefde voor de horeca. Dus als een nieuwe startup die de horecabeleving van gasten wil verbeteren vraagt of we ze kunnen helpen met het delen van een enquête, dan doen we dat met veel plezier. Zeker als de deelnemers ook nog eens een dinerbon twv €50,- kunnen winnen.

03 apr 2019 6621 Redactie 0

CCB College: Gedragsverandering door communicatie

Eén keer per jaar nodigt Communicatieclub Bourgondië (kortweg CCB) communicatie professionals uit om (weer) plaats te nemen in de collegebanken. Dan spijkert een hoogleraar, universitair docent of lector je kennis op wetenschappelijk niveau bij over een actueel onderwerp. Dit jaar zal Reint Jan Renes via een levendige mix van praktische voorbeelden en de nieuwste inzichten, een praktische uiteenzetting van de wijze waarop je met communicatie gedrag kunt veranderen. En natuurlijk ben jij van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

28 jan 2019 4194 Redactie 0

CCB Inspireert: Van kijken naar zien

Tijd voor weer een avond vol inspiratie! Want op 28 november aanstaande organiseert CommunicatieClub Bourgondië (CCB) weer een CCB Inspireert. En eentje die je als communicatie professional niet wilt missen. Deze avond is namelijk "stratoloog" Pim van den Berg te gast. Pim is een fantastische verhalenverteller, die met zijn collectie zelf geschoten foto’s komt vertellen over de kunst van het zien en het visueel verkopen. Wil je je ogen laten openen door Pim?

16 nov 2018 1494 Redactie 0

CCB Inspireert: Het geheim van BrandLoyalty | 01-11-2018

Als marketing of communicatie professional moet je zorgen dat je kennis up to date blijft. Er zijn natuurlijk veel mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals via opleidingen, workshops, congressen en veel meer. En bijvoorbeeld via inspiratiesessies van CommunicatieClub Bourgondië. Op 1 november organiseren zij het volgende event: CCB Inspireert - Het geheim van BrandLoyalty. Deze keer wordt het een inspirerende bijeenkomst over hoe je klanten trouw kunt maken. En jij bent van harte uitgenodigd om daarbij aanwezig te zijn.

17 okt 2018 1213 Redactie 0

CCB Prikkelt: Merk tussen twee vuren

Als marketing of communicatie professional moet je zorgen dat je kennis up to date blijft. Er zijn natuurlijk veel mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals via opleidingen, workshops, congressen en veel meer. En bijvoorbeeld via inspiratiesessies van communicatieclubs zoals CommunicatieClub Bourgondië. Bij hun volgende event wordt het een prikkelende avond over de dilemma's waar je als merk mee te maken krijgt door het groeiend populisme en polarisatie in de maatschappij. Je bent van harte uitgenodigd om daarbij aanwezig te zijn en deel uit te maken van deze avond die ongetwijfeld tot prikkelende discussies zal leiden.

04 sep 2018 967 Redactie 0

Online training: Succesvol solliciteren in de zomer

Op donderdag 12 juli aanstaande geeft Cindy Stechweij de gratis online training 'Succesvol solliciteren in de zomer'. Doe jij ook mee?

02 jul 2018 2434 Redactie 0

Op zoek naar een baan? Dan is Tessa voor haar afstudeeronderzoek op zoek naar jou.

Je herkent het vast en zeker; bedrijven presenteren zichzelf in vacatureteksten vaak met een korte organisatiebeschrijving. Voor haar afstudeeronderzoek aan de Erasmus Universiteit Rotterdam onderzoekt Tessa Boon hoe bedrijven zich precies presenteren in vacatureteksten en wat aantrekkelijk wordt ervaren door werkzoekenden. Voor dit onderzoek is ze op zoek naar werkzoekenden om deel te nemen aan een korte enquête. Kleine moeite natuurlijk en dan maak je ook nog eens kans op een van de twee Bol.com cadeaubonnen t.w.v. €20,-.

09 apr 2018 2426 Community Manager 0

CCB College: Emotive Branding - Nu met 10% korting!

Wil jij weten hoe je emotioneel aantrekkelijke merken en organisaties kunt ontwikkelen? Dan wil en mag je het College over Emotive Branding dat Communicatieclub Bourgondië op 6 februari organiseert niet missen. Het gastcollege wordt gegeven door Dr. Kim Cramer en Alexander Koene waarbij ze niet alleen een wetenschappelijk fundament geven hoe je emotioneel aantrekkelijke merken ontwikkelt, het zal je óók inspireren en richting geven. En speciaal voor leden van Marketing & Communicatie Vacatures geldt een korting van 10% voor deze avond vol inspiratie in een bourgondische sfeer. Snel aanmelden dus!

31 jan 2018 2161 Redactie 0

CCB Inspireert: Jongerenmarketing – What’s in it for me?

Als marketing of communicatie professional moet je zorgen dat je kennis up to date blijft. Er zijn natuurlijk veel mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals via opleidingen, workshops, congressen en veel meer. En bijvoorbeeld via inspiratiesessies van communicatieclubs zoals CommunicatieClub Bourgondië. Bij hun volgende CCB Inspireert bijeenkomst staat het onderwerp jongerenmarketing centraal. Met sprekers van de Efteling en het jongerenmarketingbureau Jong & Je Wil Wat belooft het een inspirerende avond te worden waar je zeker bij wilt zijn als jouw merk ook met jongeren in contact wilt komen.

22 nov 2017 2023 Redactie 0