Uitnodiging voor CCB Café - Zomerborrel aan het water

Als serieuze marcom prof kun je niet altijd alleen maar met leuk en belangrijk werk bezig zijn. Je zult ook regelmatig je kennis moeten opvijzelen, leren van ervaringen van andere marcommers, gewoon eens sparren met vakgenoten. En ook niet onbelangrijk, zo nu en dan dat gewoon eens tijdens een gezellige borrel doen. En dat kan aanstaande donderdag bij de zomerborrel van Communicatieclub Brabant! Bij deze ben je van harte uitgenodigd.

Uitnodiging voor CCB Café - Zomerborrel aan het water

Zomers borrelen aan de Dommel

datum: 14-07-2022 | aanvang: 19.30 uur | Restaurant Brasserie het Bolwerk

Midden in het historische centrum van Den Bosch bevindt zich, in het voormalig vestingwerk de Koepoort, restaurant brasserie het Bolwerk. Een unieke plek voor de CCB Zomerborrel! We gaan genieten van een hapje en een drankje op het grote zonovergoten terras aan de Dommel waar het een komen en gaan is van bootjes en gezelligheid.

Gewoon lekker met zijn allen gezellig borrelen aan het water dus. Nieuwe vakgenoten leren kennen, award winning ervaringen uitwisselen of de grootste flops van afgelopen jaar met elkaar bespreken. En dat allemaal tijdens een informele borrel. Hoe tof is dat? Kijk zelf eens in je agenda wat je die avond hebt. En ben dan eens eerlijk. Dan is het toch veel leuker om die avond aan het water te staan kletsen, koud drankje in je hand, lekker hapje zo nu en dan, verhalen horen, gniffelen en bulderend lachen terwijl de zon langzaam onder gaat. Daar kan op 14 juli toch helemaal niets tegenop! Dus... Kom jij ook?

Meer info en aanmelden doe je via de site van CCB > https://www.communicatieclub.nl/blog/agenda/ccb-cafe-zomerborrel-aan-het-water/

07 jul 2022 1330 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+

Reacties (0)


Plaats een reactie