Ben jij klaar voor een nieuwe stap in je carrière? Volg GRATIS een opleiding met het STAP-budget!

De vraag naar online marcommers is enorm. En het aanbod, tja, dat is simpelweg veel te klein. Veel carrièrekansen dus! Maar heb je geen of onvoldoende kennis om daar op te reageren, dan is dit je kans om daar iets aan te doen! Vraag vanaf donderdag 1 september het STAP-budget aan en krijg maximaal €1.000 (incl. btw) subsidie voor scholing en ontwikkeling in oktober, november, december en januari. Een GRATIS opleiding dus om jouw kansen te vergroten op een toffe nieuwe baan!

Ben jij klaar voor een nieuwe stap in je carrière? Volg GRATIS een opleiding met het STAP-budget!

Over het STAP-budget

Even een korte introductie van STAP. STAP, (afkorting van Stimulering Arbeidsmarkt Positie) is een regeling van de Nederlandse overheid ter vervanging van de voormalige belastingaftrek voor studiekosten. Wanneer je in aanmerking komt voor een STAP-budget, dan krijg je van de overheid tot maximaal €1.000 vergoeding voor het volgen van een cursus, training of opleiding. En helemaal leuk: deze subsidie kun je 1 keer per jaar aanvragen! Elke 2 maanden start een aanvraagperiode waarin je een aanvraag kunt doen voor het stapbudget.

Wie komt in aanmerking voor het STAP-budget?

Iedereen die een rol speelt of kan spelen op de Nederlandse arbeidsmarkt kan een STAP-budget aanvragen; mensen in loondienst, ondernemers, zzp'ers en werkzoekenden. Om in aanmerking te komen hoef je maar aan de volgende drie voorwaarden te voldoen:

 • Je bent minstens 18 jaar oud en hebt de pensioenleeftijd nog niet bereikt
 • Je bent EU-burger óf partner van een EU-burger
 • Je bent in de afgelopen 2 jaar voor minstens 6 maanden in Nederland verzekerd geweest voor de volksverzekeringen

Welke opleidingen kun je met STAP volgen?

We zijn voor de opleidingen een samenwerking aangegaan met Growth Tribe. Growth Tribe is in Europa de grootste aanbieder van online cursussen in topics zoals Growth Marketing, Data Analytics en Digital Marketing, maar verzorgt ook cursussen in bijvoorbeeld Crypto & Web3 foundation. Kortom, allemaal cursussen voor skills waar enorm veel vraag naar is en die naadloos aansluiten bij marcom professionals zoals jij. 

Trainingen die je met het STAP-budget gratis kunt volgen via Growth Tribe:

 • Digital marketing
 • Growth Marketing
 • Business analytics
 • Data fundamentals
 • Data visualization & Storytelling
 • Digital Leadership
 • Design Thinking
 • Conversion Optimization
 • Project Management
 • Crypto & Web3 Foundation

Hoe vraag je het STAP-budget aan?

 1. Schrijf je in voor een van de cursussen bij Growth Tribe. Doe dit voorafgaand aan je STAP-aanvraag. Je hebt namelijk een STAP-aanmeldingsbewijs nodig om die te kunnen voltooien.
 2. Ontvang het STAP-aanmeldingsbewijs van Growth Tribe: Je otnvangt na aanmelding je inschrijving als pdf-bijlage via de mail.
 3. Vraag het STAP-budget definitief aan: Dit kan elke 2 maanden digitaal worden aangevraagd via het STAP-portaal van UWV. De eerstvolgende keer dat je je aan kunt melden is 1 september 2022. Meld je je nu aan voor een cursus bij Growht Tribe, dan ontvang je op 1 september vóór 10.00 uur een reminder. Je kunt je vervolgens vanaf 10.00 uur inschrijving in het UWV portaal én STAP-aanvraag definitief afronden.

Tip! Voor alle tijdvakken geldt: op=op. Er is maar een beperkt aantal STAP-budgetten beschikbaar. Dus wees er op tijd bij, en schrijf je (ruim) van tevoren in voor deelname aan een training of opleiding en reageer direct op de reminder die je op 1 september van Growth Tribe ontvangt. 

Meld je nu aan! 

Neem vandaag nog de volgende stap in jouw carrière en meld je voor 1 september 2022 aan voor een gratis opleiding bij Growth Tribe met het STAP-budget! 

En dan krijg jij op 1 september voor 10.00 uur een reminder van Growth Tribe om je aanmelding definitief te maken. Makkelijker wordt het niet. Doen dus. 

09 aug 2022 1384 Redactie 0
Deel dit artikel via:
 • Share on Google+

Reacties (0)


Plaats een reactie