ZuidZorg

ZuidZorg is de grootste extramurale zorgaanbieder in Zuid-Oost Brabant op het gebied van Zorg Thuis, Kraamzorg en Jeugdgezondheidszorg. Met circa 3.500 collega’s zorgen wij voor advies en ondersteuning op het gebied van gezondheid en maatschappij en 24 uur per dag zelfredzaamheid van onze cliënten. ZuidZorg vindt het heel belangrijk dat cliënten weten dat wij hen willen begrijpen en respecteren en dat wij voor hen klaar staan.

ZuidZorg

Missie ZuidZorg

ZuidZorg stimuleert gezondheid en zelfstandigheid in buurten, wijken en dorpen. Met passie en professionaliteit moedigen we mensen, jong en oud, aan het beste uit hun leven te halen. Oplossingsgericht, energiek en betrokken samenwerken; dat is ZuidZorg.

Visie ZuidZorg

Op eigen kracht leven, in de vertrouwde omgeving; dat maakt een mens gelukkig. Door het leveren van zorg aan huis en het stimuleren van zelfredzaamheid, wil ZuidZorg bijdragen aan de kwaliteit van leven van mensen die dat nodig hebben. Dat doen we zeven dagen per week, 24 uur per dag.

Werk aan de winkel

De huidige maatschappij kenmerkt zich door een toenemende zorgvraag, krimpende arbeidsmarkt, nieuw beleid en stijgende kosten in de zorg. De dubbele vergrijzing en de groeiende groep mensen met een chronische aandoening, vragen om steeds meer professionele zorg en eigentijdse ondersteuning aan huis.

Bouwstenen van de toekomst

Gezinnen draaien vaak op volle toeren. ZuidZorg kan hen een handje helpen, bijvoorbeeld met kraamhulp en jeugdgezondheidszorg. Met vroegtijdige signalering, preventie en advies stimuleren we een evenwichtige ontwikkeling van kinderen, zowel lichamelijk als psychisch.

Samenwerken en innoveren

ZuidZorg werkt oplossingsgericht aan de toenemende vraag en complexiteit van de zorg. Enerzijds doordat we betrokken, lokaal samenwerken op het gebied van wonen, welzijn en zorg; anderzijds doordat we innovaties omarmen die de zorg toegankelijker en beter betaalbaar maken.

Zorgen met respect

Onze betrokken medewerkers worden als hart van onze organisatie gewaardeerd. Op hun beurt ondersteunen zij cliënten met respect en vertrouwen. Want niets is zo persoonlijk en menselijk als zorg.

30 sep 2015 1620 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
FfkeV7UkWEcw

This was so helpful and easy! Do you have any artclies on rehab?

Geef ZuidZorg jouw rating
1 2 3 4 5