Zoover en Weeronline

Werken bij ons is een avontuur, we werken aan gloednieuwe websites en apps, luisteren wekelijks naar onze gebruikers en verbeteren onszelf en onze producten iedere dag. Daar wil je toch bij zijn?

Bedrijfsprofiel Zoover Weeronline.nl

Great place for talent

Bij Zoover en Weeronline bouwen we met 100 talentvolle collega’s dagelijks aan het beste online platform voor vakantie beoordelingen en voor weersverwachtingen. We zijn sinds 2014 onderdeel van een sterke internationale organisatie en vormen samen een overzichtelijke organisatie, jong, dynamisch met duidelijke doelen. Ons gezamenlijke doel is dat we ons kunnen meten met de internationale top van pure online spelers.

Je krijgt bij ons dan ook een flinke verantwoordelijkheid en je ziet direct resultaat van je handelen en de uitwerking op onze producten. De organisatie is plat en de lijnen zijn kort. De focus ligt op talent en het creëren van een inspirerende werkomgeving waarin iedereen zijn of haar talenten optimaal kan ontdekken, ontwikkelen en benutten. We faciliteren talent ontwikkeling op alle mogelijke manieren en maken daarmee geweldige sprongen op de weg naar onze ambitie: het grootste online weer- en vakantiemerk worden in Nederland en België en voor Weeronline ver daarbuiten.

Twee grote merken, een bedrijf

Wist je eigenlijk dat Zoover en weeronline.nl één bedrijf zijn? Veel van onze collega’s werken aan beide merken, sommigen specifiek voor 1 van de twee. We zitten in één pand, delen alle ruimtes, onze expertise en onze kernwaarden.

Hippe werkplek

Tot slot heb je als nieuwe collega bij Zoover en Weeronline de keuze uit Mac of PC, een free lunch en staat een ping pong tafel in onze ‘ Cantina’. Kortom: a great place to work!

 

28 dec 2015 1248 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Zoover en Weeronline jouw rating
1 2 3 4 5