Zo Recruitment

Kwalitatieve en duurzame werving & selectie, dat is waar Zo! Recruitment voor staat. Bij Zo! Recruitment werken mensen die weten wat zoeken en matchen is, met interesse voor de mens achter het profiel en passie voor het vak. Dagelijks zoeken de partners van Zo! Recruitment samen met hun collega's naar de leukste banen voor de beste kandidaten.

Zo! Recruitment voor office, (online) marketing en communicatie kandidaten

Ben jij enthousiast, betrouwbaar, communicatief vaardig en zoek je een (tijdelijk) baan als marketing- of communicatieprofessional, online developer, secretaresse, office manager of PA? Stuur ons je CV en een motivatie, dan kijken wij of we wat voor elkaar kunnen betekenen. We nodigen je dan graag uit voor een kennismaking bij Zo! Recruitment. Je kunt ook rechtstreeks solliciteren op een van onze vacatures.

Waarom Zo! Recruitment werving en selectie

  • Wij kijken verder dan je CV en willen weten wie jij bent, wat jouw droombaan is en welke functie bij jou past, zodat we samen met jou kunnen zoeken naar jouw perfect match.
  • Dankzij onze jarenlange ervaring op het vakgebied van marketing, communicatie en met recruitment begrijpen we jouw carrièreachtergrond en zijn we goed in staat je te adviseren over carrièremogelijkheden.
  • Persoonlijk contact en goede service vinden erg belangrijk. Wij leren onze kandidaten graag persoonlijk kennen en willen je verder helpen in jouw loopbaan.

Vacatures voor vaste banen

Om jouw ambities, wensen en persoonlijkheid in kaart te brengen, maken we graag kennis met jou. Na de kennismaking kunnen we snel schakelen wanneer we een functie hebben die aansluit bij jouw CV én jouw persoonlijke profiel. Zie je zelf een interessante vacature op onze website? Laat het ons dan weten.

Tijdelijke en freelance vacatures

Ben je op zoek naar freelance opdrachten of wil je gedetacheerd worden voor een tijdelijk project? Ook dan maken we graag kennis met jou. Detachering via Zo! Recruitment betekent dat je voor de duur van het project in dienst bent van Zo! Recruitment tegen een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. 
02 sep 2015 1330 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Zo Recruitment jouw rating
1 2 3 4 5