Xsensible

Xsensible is een Nederlands schoenenmerk met inspiraties die ver buiten de landsgrenzen rijken. Zo is het Stretchwalker-concept ontwikkeld in Japan. Het land dat tradities en kennis in ere houdt voor het juiste evenwicht tussen lichaam en geest. De oorsprong van onze schoenen is dan ook gebaseerd op het balansprincipe van de traditionele Japanse slipper ‘Ippon-ba geta’.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Xsensible in Berg en Dal

Over Xsensible

Xsensible is niet bepaald een standaard schoenenmerk. Wij zijn een internationaal opererend familiebedrijf met expertise in schoeninnovatie die terugvoert tot 1904! Met passie en trots zetten we ons elke dag in om de meest comfortabele schoenen denkbaar te ontwikkelen, die er ook fantastisch uitzien. Wij produceren onze schoenen in Portugal en exporteren deze over de gehele wereld.

Al generaties lang is het ons streven om de meest comfortabele schoen ter wereld te maken. Een schoen die je blij maakt. Het werkt aanstekelijk, want ook de nieuwe generatie dient zich binnen ons familiebedrijf aan om dit streven voort te zetten. Innovatie speelt een belangrijke rol bij de collectieontwikkeling. Onze schoenen bieden het juiste comfort doordat er hoogstaande technieken in verwerkt zijn.

Om ons streven naar een drie-eenheid van comfort, mode en functionaliteit te realiseren, willen we onszelf telkens weer verbeteren en vernieuwen. Zeker wanneer we een nieuwe artikelgroep toevoegen aan onze collectie.

Werken bij Xsensible

Xsensible maakt een enorme groei door. Op dit moment bestaat ons team in de Benelux en Duitsland uit 35 enthousiaste professionals. We opereren vanuit ons hoofdkantoor in Berg en Dal, omgeving Nijmegen.

Marketing en communicatie vacatures bij Xsensible

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Xsensible die momenteel aangemeld zijn op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan voor de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten. 

30 sep 2022 135 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Xsensible jouw rating
1 2 3 4 5