Woonstichting Charlotte van Beuningen

Woonstichting Charlotte van Beuningen verhuurt, onderhoudt en bouwt sociale huurwoningen in een prettige woonomgeving, voor mensen die daar recht op hebben. Hierbij hebben we oog voor mensen, zijn we betrokken en zelfstandig. We kennen onze huurders en de huurders kennen ons.

(Online) marketing en communicatie vacatures bij Woonstichting Charlotte van Beuningen in Vught

Over Woonstichting Charlotte van Beuningen

Woonstichting Charlotte van Beuningen onderhoudt en biedt sociale huurwoningen aan. Dit doen wij vooral in Vught, waar het merendeel van onze ongeveer 3.000 woningen zich bevindt. Naast Vught zijn we ook actief in plaatsen als 's-Hertogenbosch, Haaren en Moergestel. Wij zetten ons in voor betaalbaar wonen, goede en duurzame sociale huurwoningen en een leefbare woonomgeving. Een dak boven je hoofd is immers de basis voor iedereen.

Daarnaast zijn wij van mening dat fijne wijken met plekken waar mensen elkaar kunnen ontmoeten erg belangrijk zijn. Daarom willen we 'samen het verschil maken'. Om dit te realiseren zijn wij ook zichtbaar in de wijk, laten wij ons sociale hart spreken en onderhouden wij een sterke band met onze huurders.

Werken bij Woonstichting Charlotte van Beuningen

We zijn een kleine organisatie waar overleggen met collega's gemakkelijk en persoonlijk gaat. Ondanks onze toewijding aan het werk, maken we ook tijd voor ontspanning en teambuilding. Zo organiseert ons personeelsteam door het jaar heen diverse activiteiten. Ons kantoor, gelegen in het sfeervolle Vught, is bovendien een fijne plek waar we graag samen lunchen of even een wandeling maken.

Marketing en communicatie vacatures bij Woonstichting Charlotte van Beuningen

Ben jij benieuwd naar (online) marketing of communicatie vacatures en stages bij Woonstichting Charlotte van Beuningen in Vught? Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures bij de MvH Media die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je aan op de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

18 sep 2023 319 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Woonstichting Charlotte van Beuningen jouw rating
1 2 3 4 5