Woonkracht10

Wij zijn Woonkracht10. We bieden aan ruim 10.000 huishoudens een goede en betaalbare woning in Alblasserdam, Papendrecht en Zwijndrecht. Wij zijn ambitieus en volop in beweging. Onze medewerkers hebben zelf de regie en samen vormen we een vitale en wendbare organisatie.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Woonkracht 10 in Zwijndrecht

Over Woonkracht10

Thuisgeven door samen radicaal te doen wat nodig is! Dat zien wij als onze opgave, omdat we problemen willen aanpakken.
Woningnood, vergrijzing, energiecrisis en steeds meer kwetsbare mensen die op ons zijn aangewezen. Wij hebben hart voor de klant.

Staan dichtbij onze huurders, hebben oprechte aandacht en zijn hartelijk. De komende jaren investeren we in betaalbare, kwalitatief goede woningen. We werken samen met onze partners aan veerkrachtige buurten. We zijn zichtbaar, toegankelijk, betrokken en geven samen thuis.

Werken bij Woonkracht10

Bij Woonkracht10 geloven we dat – als je mag zijn wie je bent – iedereen daar beter van wordt: jijzelf, de organisatie, maar vooral onze bewoners. Daarom luisteren we naar elkaar en dat houdt ons scherp en het maakt ons veerkrachtig en daadkrachtig. Zo maken we samen het verschil, want we doen radicaal wat nodig is.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Woonkracht 10 in Zwijndrecht

Marketing vacatures en communicatie vacatures bij Woonkracht10

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures bij Woonkracht10 in Zwijndrecht die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je aan op de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

22 mrt 2023 151 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Woonkracht10 jouw rating
1 2 3 4 5