Windowsketch

Windowsketch is een snel groeiende start-up gevestigd in Amsterdam. Windowsketch verandert winkel etalages in digitale advertentieruimte met content die zich aanpast aan het publiek dat voorbij loopt. Samen met partners streven we naar de meest innovatieve en up to date oplossingen voor retailers!

Windowsketch

Over Windowsketch 

Wij van Windowsketch maken slapende vierkante meters glas wakker door er dynamische reclamezuilen van te maken. We zijn een onafhankelijke 'out of home' media exploitant in de retail met een sterke focus op digitale technologie. Online methodieken vertalen we naar de offline wereld. We verhandelen advertenties in fysieke winkels zodat er meer conversie plaatsvindt. Adverteerders laten we het daadwerkelijk gerealiseerde bereik zien, zodat ze precies weten waarvoor ze betalen. Fijn voor retailers, die met onze technologie extra inkomsten genereren. Fijn voor iedereen die de beelden ziet, want je ziet en voelt dat de boodschap voor jou is. En het wordt allemaal nog beter nu steeds meer partijen daar gebruik van maken.


 

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Windowsketch

Ben jij benieuwd naar (online) marketing of communicatie vacatures en stages bij Windowscketch in Amsterdam? Hieronder zie je alle vacatures die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Windowsketch jouw rating
1 2 3 4 5