WETALENT

Welkom bij WETALENT! Wij zijn de nieuwe online-en offline challenger voor jouw carrière! Bij ons staat jouw talent centraal.

WETALENT

Waarom?

We werken 25 tot 30% van ons leven en gek genoeg leggen we de regie voor 90% bij een ander neer. Makkelijk, of vinden we het lastig om zelf op onderzoek uit te gaan in het woud van mogelijkheden? Hoe fijn is het als jij in charge bent als het over jouw ontwikkeling gaat!

Hoe gaan we jou helpen?

Wij willen er voor zorgen dat het bij persoonlijke groei en ontwikkeling veel meer gaat draaien om wat JIJ nodig hebt voor jouw carrière, in plaats van wat jouw baas nodig heeft. Dat betekent dat de markt van aanbodgestuurd, naar vraaggestuurd moet veranderen. Geen makkelijke klus! We hebben echter al met Werkspot.nl bewezen dat het kan, en gaan dit nu ook doen op de markt voor jouw talentontwikkeling.

 

Marketing en communicatie vacatures bij of via WETALENT

Bekijk hieronder de (online) marketing en communicatie vacatures die momenteel via WETALENT aangemeld zijn op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe marketing & communicatie vacatures via WETALENT!

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef WETALENT jouw rating
1 2 3 4 5