Werkdruk

Werkdruk is een gespecialiseerd personeelsbemiddelingsbureau voor de grafimedia-branche, verpakkingsindustrie, reclame- en uitgeverijsector. Wij willen een bijdrage leveren aan het succes van mensen en bedrijven door uitzending, detachering en werving & selectie. Hierbij streven wij naar flexibiliteit en optimalisatie van ondernemingen.

Werkdruk heeft een breed netwerk opgebouwd met een diversiteit aan toonaangevende opdrachtgevers en werkzoekenden. In onze bestanden hebben wij meer dan duizend werkzoekenden, waaronder leidinggevenden, medewerkers bedrijfskantoor, commerciële medewerkers, vormgevers, DTP'ers, drukkers, nabewerkers, logistiek medewerkers en beletteraars.

Onze kracht? Snel, goed gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers leveren.

Missie en ambities

Werkdruk streeft naar flexibiliteit en optimalisatie van ondernemingen en mensen in de (grafi)mediabranche, verpakkingsindustrie, reclame- en uitgeverijsector.

De wereld van werk verandert sterk. Organisaties met een grote mate van flexibiliteit zijn robuust en hebben daardoor een sterkere concurrentiepositie. Het kunnen aantrekken, behouden of loslaten van de juiste medewerkers op het juiste moment is cruciaal voor het succes van organisaties.

Wij willen een bijdrage leveren aan het succes van mensen en bedrijven door uitzending, detachering en werving & selectie.

Werkdruk doet er alles aan om mensen het beste uit hen zelf te laten halen. Omdat wij weten dat werk een belangrijke geluksfactor is.

Wij hebben oprechte en vergaande interesse in mensen met wie en voor wie wij werken.

Mensen vormen de belangrijkste waarde van elke organisatie. De juiste mensen op het juiste moment op de juiste plek. En het vermogen van mensen om te blijven leren en zich te ontwikkelen.

Diensten

mdat elk personeelsvraagstuk om een andere benadering vraagt, bieden wij professionele diensten in verschillende combinaties aan. Wat betekenen deze voor u als opdrachtgever?

Uitzenden: voordelig en flexibel
Indien u tijdelijk personeel wilt aantrekken bij piekdrukte, vakantie of ziekte is uitzenden de oplossing. De kandidaat werkt bij u op basis van een uitzendovereenkomst voor bepaalde of onbepaalde tijd. In het laatste geval kunt u op elk moment de verbintenis verbreken. Alleen de werkelijk gewerkte uren worden gefactureerd en u loopt geen financieel risico bij ziekte van de uitzendkracht. Gedurende de uitzendperiode houden wij contact met u om eventuele problemen snel op te kunnen lossen.

Detachering: flexibiliteit met zekerheid
Detachering is een vorm van uitlening van arbeidskrachten die werkgever en gedetacheerde zekerheid biedt. Wij doen de werving en selectie en verzorgen de administratieve afhandeling. Waar nodig kunnen wij een kandidaat laten bijscholen. De ingehuurde medewerkers zijn in dienst van Werkdruk en werken bij u gedurende een vaste termijn of voor de duur van een project. De facturering is op declaratiebasis van het aantal gewerkte uren. Is een project sneller afgerond dan verwacht, dan nemen wij de gedetacheerde terug zonder dat dit financiële consequenties voor u heeft. Ook is het bespreekbaar om iemand na een periode van detachering kosteloos in dienst te nemen.

Werving en selectie: tijd en kosten besparen
Wij nemen u deze tijdrovende klus uit handen. Wij bieden u een gedegen aanpak bij het werven en selecteren van gekwalificeerd personeel en doen dit op no cure, no pay basis. Blijft ondanks onze inspanningen resultaat uit, dan zijn alle gemaakte kosten voor onze rekening. Bij een geslaagde match vragen wij een éénmalige vergoeding voor de geleverde diensten. Bij het zoeken naar de ideale kandidaat maken wij gebruik van ons landelijke kandidatenbestand of werven we kandidaten exclusief voor u.

Payrolling: risicoloze flexibiliteit tegen lage kosten
Dit is een vorm van flexwerken waarbij u zelf de krachten werft en wij het arbeidsrechtelijke risico dragen en de hele administratie verzorgen:
- loonadministratie inclusief het inhouden van belastingen en premies;
- aan- en afmelding bij de bedrijfsvereniging;
- uitbetaling van vakantierechten etc; 
- verstrekken van de jaaropgave

 

 

14 okt 2014 1527 Community Manager 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Werkdruk jouw rating
1 2 3 4 5