Weemen Drukwerk & Communicatie

Het verhaal van Weemen leest als een spannend jongensboek. Wat begon in een schuurtje met een kleine eenvoudige drukpers, groeide uit tot een bloeiend familiebedrijf met ruim 75 medewerkers.

Weemen Drukwerk & Communicatie

Bloeiend familiebedrijf

In de loop der jaren is er bij Weemen dan ook veel veranderd. Zo maakte het schuurtje plaats voor meerdere vestigingen met verschillende specialismen. Werd de drukpers vervangen door een aantal nieuwe exemplaren. Deze kregen later gezelschap van de meest geavanceerde digitale druk- en printapparatuur. Duurzaam ondernemen werd steeds belangrijker. En vond met de komst van professionele communicatiespecialisten een gewenste uitbreiding van de
activiteiten plaats.

Vijf vestigingen, één organisatie

Weemen Drukwerk & Communicatie opereert vanuit vijf vestigingen. U kunt bij ons op alle vestigingen terecht voor advies op het gebied van (online) communicatie, drukwerk en signing. De offsetproductie vindt in Haps en Gemert plaats. Gemert beschikt daarnaast over een warehouse met 1.500 palletlocaties. Het digitale drukwerk en de productie van signing is gecentraliseerd in Boxmeer.

Weemen is in 2012 uitgeroepen tot ‘beste familiebedrijf van Nederland’.

De drukkerij begon in een schuurtje

De geschiedenis van Weemen voert terug naar 1974 als Tiny en Ria Weemen drukkerij Weemen starten. De start van de drukkerij begon letterlijk in een schuurtje achter het huis in het Brabantse Haps. Met vakmanschap, hard werken en een hoge mate van klantgerichtheid en bijzondere service is het bedrijf in al die jaren gestaag gegroeid. In 2000 kwam er een tweede vestiging in Druten bij. De derde vestiging staat in Boxmeer, waar het bekende GrafiSchoth in 2005 werd overgenomen.

Bedrijfsoverdracht in 2010

In 2010 nemen de zoons Maarten en Twan Weemen het bedrijf over van Tiny en Ria. In dit jaar komt er een vierde vestiging bij (Grubbenvorst) en vindt een verdere uitbreiding van het aanbod plaats door het aanbieden van communicatiediensten. In maart 2012 verwelkomt Weemen haar 5e vestiging binnen de groep. Drukkerij Vos uit Gemert wordt dan overgenomen. Ook veranderde Weemen haar naam in Weemen Drukwerk & Communicatie.

Een vertrouwde naam in een nieuw én vooral, completer jasje..


 

21 mei 2015 2338 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Weemen Drukwerk & Communicatie jouw rating
1 2 3 4 5