Waterschapsbedrijf Limburg

Water. Samen halen we er meer uit! Schoon en gezond water is essentieel: voor mens, dier en milieu. Wij zuiveren het afvalwater van Limburg en geven het een nieuwe bestemming. En die rol nemen we serieus. Daarom innoveren we elke dag om te laten zien dat het nóg beter, duurzamer en efficiënter kan. Dat doen we niet alleen, maar samen met onze partners. Samen komen we tot de beste oplossing!

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Waterschapsbedrijf Limburg in Roermond

Over Waterschapsbedrijf Limburg

Waterschapsbedrijf Limburg produceert gezuiverd afvalwater en doet dit door het afvalwater te transporteren en te zuiveren en ontwaterd slib te drogen. Het afvalwater is afkomstig van 493.000 Limburgse huishoudens en 30.000 bedrijven die zijn aangesloten op het rioolstelsel. Jaarlijks produceert Waterschapsbedrijf Limburg 150 miljoen m3 gezuiverd afvalwater en 100.000 ton zuiveringsslib en vormt hiermee een belangrijke schakel in de waterketen. Ons streven is erop gezicht om zowel het gezuiverde water, als het residu een nieuwe bestemming te geven, waardoor we een fundamenteel verschil maken in samenleving en ecosysteem.

Wer­ken bij Wa­ter­schaps­be­drijf Lim­burg

Onze passie en gedrevenheid om bij te dragen aan een duurzamere waterketen en een betere, gezondere wereld gaat diep. En de ruim 200 vakmensen die in ons bedrijf werkzaam zijn, delen diezelfde diepgewortelde passie. Wij zoeken vindingrijke, net zo gedreven professionals die samen met ons willen werken aan de beste oplossingen voor de uitdagingen van vandaag en morgen. Daarom zijn wij op zoek naar jou!

Marketing en communicatie vacatures bij Waterschapsbedrijf Limburg

Bekijk hieronder de (online) marketing en communicatie vacatures van Waterschapsbedrijf Limburg die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief.

21 nov 2022 176 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Waterschapsbedrijf Limburg jouw rating
1 2 3 4 5