VPS Nederland

VPS Nederland is uw specialist in leegstandbeheer en antikraak, onderhoud en objectbeveiliging. We beheren, onderhouden en beveiligen ieder type vastgoed. Dat doen we innovatief, deskundig en altijd volgens de wensen van onze klanten.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij VPS Nederland in Den Haag

Over VPS Nederland

VPS Nederland is een landelijk opererende organisatie gespecialiseerd in beveiliging, beheer en onderhoud. Het bedrijf bestaat uit drie business units: Leegstandbeheer houdt zich bezig met de zinvolle invulling van leegstaand vastgoed, Beveiliging (Site Security) is specialist in tijdelijke beveiliging en brandbeveiliging en Property Services voert een diversiteit aan ondersteunende werkzaamheden uit. Er werken zo'n 70 mensen bij VPS Nederland en de organisatie maakt onderdeel uit van de internationale VPS Group.

Werken bij VPS Nederland

Kom werken bij VPS: we behoren tot de top van (inter)nationale leegstandbeheerders. We zijn alert, vindingrijk en stellen ons flexibel op. Zo vinden we innovatieve oplossingen voor uitdagende ontwikkelingen in de branche.

Je werkt in een informele en inspirerende werkomgeving, waarin je alle ruimte hebt om jezelf te ontplooien. Dus wil jij je ontwikkelen? Wij bieden je de uitdagingen waar je naar zoekt.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij VPS Nederland

Bekijk hieronder de (online) marketing en communicatie vacatures en stages van VPS Nederland in Den Haag die op dit moment aangemeld zijn op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief..

14 mrt 2023 238 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef VPS Nederland jouw rating
1 2 3 4 5