VONQ

VONQ plaatst online vacatures op de juiste plek. Heel simpel: wij geven per vacature advies over de mix van vacaturesites die het beste werkt. Een advies dat niet zomaar uit de lucht komt vallen, maar altijd gebaseerd is op gedegen onderzoek.

VONQ

Vervolgens plaatsen we de vacature en kunnen wij reacties desgewenst ook nog voor je filteren. VONQ is niet zomaar een doorgeefluik voor vacatures, maar denkt continu kritisch met je mee. En dat heeft een hoop voordelen:

Effectief Een vacature plaatsen via VONQ is effectief. Want welke vacaturesite levert nu de juiste kandidaten? Wij weten precies waar je moet zoeken voor de juiste kandidaat.

Door innovatieve meetgegevens weten we hoe de verschillende vacaturesites presteren en waar kandidaten zoeken. En dat delen we graag met je.

Voordelig We adviseren altijd een pakket met een combinatie van generieke en specifieke ’niche’-sites. Wij hebben aantrekkelijke afspraken kunnen maken met de vacaturesites. Bovendien is het vinden van een kandidaat via VONQ al snel vele malen voordeliger dan via een werving- en selectiebureau.

Eenvoudig We nemen je een hoop werk uit handen. Bij VONQ vul je eenmalig in wat je zoekt en wij zorgen ervoor dat de vacature binnen één werkdag online staat. Je hoeft je dus niet bij iedere vacaturesite opnieuw aan te melden en geloof ons: dat scheelt tijd.

Bedrijfsinformatie

VONQ is aan het groeien. In Nederland, maar ook Internationaal. We werken voor steeds meer organisaties in binnen en buitenland, die we op basis van data helpen met hun recruitment vraagstukken. Dit varieert van ad hoc vragen voor losse vacatures van klanten, maar steeds vaker voor het vaststellen van strategische jaarplannen voor de gehele werving. En met succes, want we groeien hard! Voor jouw een mooie kans om deel uit te maken van een jonge groeiende club met internationale ambities.

Hulp in de online recruitment wereld

Wat in 2006 begon in een kamertje in het WTC-gebouw in Rotterdam is nu uitgegroeid tot een toonaangevend onafhankelijk internationaal recruitment marketing bedrijf. Vanuit kantoren in Rotterdam, Londen, Amsterdam en een nieuw te openen kantoor in Dusseldorf werken onze consultants voor grote corporates in binnen en buitenland, waaronder twee-derde van AEX-genoteerde bedrijven. Zo zetten onze consultants zich volledig in om klanten te overtuigen van de kansen van online (marketing) voor recruitment. Hierbij is het luisteren naar en interpreteren van de klantvraag een belangrijke vaardigheid. Met behulp van de data uit ons benchmark systeem helpen we de vraag van onze klanten te beantwoorden.

Uitbreiding

Om de groei stevig door te zetten zoeken we nieuwe consultants voor onze teams in Nederland & Internationaal en zoeken we sales leads om de teams aan te sturen. Daarvoor moet je wel een bepaalde persoonlijkheid meenemen, waarbij overtuigingskracht en ondernemerschap ‘key’ zijn. Een duidelijke visie op recruitment hebben en altijd op zoek zijn naar een uitdaging zorgen voor goede verdieping in je klantgesprekken. Affinititeit met online marketing en media komt voor een snelle start goed van pas, maar VONQ zoekt vooral collega’s die het lef hebben om klanten te overtuigen en te adviseren dat ze beter kunnen werven door slim gebruik te maken van data, technologie en online marketing.

Meedenken

Daarbij gaat het naast het aanhaken van nieuwe opdrachtgevers om het bieden van maatwerk oplossingen en het kritisch meedenken met de klant. Binnen en buiten het productportfolio van mediakanalen wordt er gezocht naar passende oplossingen die je zelf kan aandragen. Vanuit die gedachte ontwikkelen we bij VONQ recruitment doelgroep marketing en employer branding campagnes. Daarbij houden onze Sales Consultants hun targets scherp in het vizier.

What’s in it for you

Een inspirerende en frisse groeiende omgeving. Een gedreven team met de missie om het recruitmentproces voor onze klanten te verbeteren. Ook voor je ambities is plek. Samen bouwen we aan jouw carrière en bouwen we aan VONQ om de grootste online recruitment marketing organisatie van Europa te worden. Er gebeuren gave dingen bij VONQ en er is elke dag een wereld te winnen.

Werken bij VONQ?

Zie jij deze inspirerende werkomgeving wel zitten? Solliciteer dan nu op één van de functies

05 nov 2014 1942 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef VONQ jouw rating
1 2 3 4 5