VNSG

De Vereniging Nederlandstalige SAP Gebruikers (VNSG) is sinds 1988 hét platform voor alle Nederlandstalige SAP-gebruikers. De vereniging ondersteunt gebruikers bij het verhogen van de toegevoegde waarde van de SAP-software binnen hun organisatie.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij VNSG in Den Bosch

Over VNSG

Kennisdeling, netwerken en belangenbehartiging & beïnvloeding zijn de pijlers van de Vereniging Nederlandstalige SAP Gebruikers (VNSG). Wij zijn al sinds 1988 hét platform voor alle Nederlandstalige SAP-gebruikers. De vereniging ondersteunt gebruikers bij het verhogen van de toegevoegde waarde van SAP-software in hun organisatie.

Binnen onze levendige gebruikerscommunity zijn 9000 SAP-professionals actief die werkzaam zijn bij circa 700 verschillende bedrijven in Nederland. Naast het jaarlijkse congres worden ieder jaar meer dan 100 evenementen, waaronder webinars, themadagen, focusgroepmeetings, workshops en masterclasses over diverse SAP gerelateerde onderwerpen georganiseerd.

VNSG: Verbindt. Versterkt.

Marketing en communicatie vacatures bij VNSG

Bekijk hieronder de (online) marketing en communicatie vacatures van de VNSG in Den Bosch die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief.

22 jun 2023 148 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef VNSG jouw rating
1 2 3 4 5