Vivium Zorggroep

Vivium Zorggroep is de zorgspecialist in de regio Gooi en Vechtstreek. Wij helpen ouderen om zo gezond, vitaal en zelfstandig mogelijk te leven. Onze cliënten willen prettig wonen, plezierig leven en goede zorg - in alle fasen van het leven. Bij Vivium kiezen zij zelf de hulp en service die zij nodig hebben. Of het nu gaat om thuiszorg, revalidatie, zorg bij dementie of een passende woonsituatie: Vivium helpt u verder.

Vivium Zorggroep bedrijfsprofiel

Wij bieden u 24 uur per dag, 7 dagen per week woonzorg, verpleeghuiszorg en thuiszorg. Maar ook voor bijvoorbeeld revalidatiezorg, jeugdgezondheidszorg, maatschappelijk werk, mantelzorgondersteuning, diverse dagactiviteiten, informatieavonden, cursussen en diensten aan huis kunt u bij ons terecht.

De zorgvisie van Vivium Zorggroep

Het uitgangspunt van onze zorg- en dienstverlening is het besef dat u uniek bent, ongeacht uw leeftijd, nationaliteit of levensovertuiging. Onze focus is altijd volledig gericht op de specifieke zorg die u nodig heeft, vanaf de allereerste zorgbehoefte tot eventuele momenten waarop u intensieve zorg nodig heeft. 

Bij Vivium Zorggroep zijn ca. 4.000 medewerkers en vrijwilligers actief. Ieder van hen is vakkundig, betrouwbaar en zorgzaam, met oog voor uw specifieke wensen en behoeften.
 
Vivium Zorggroep bestaat uit drie onderdelen:

Werk & opleidingen

Alleen met professionele, betrokken, enthousiaste medewerkers en vrijwilligers kan Vivium Zorggroep de beste zorg en dienstverlening geven aan onze cliënten. Daarom vinden we het belangrijk dat medewerkers en vrijwilligers hun talenten en vaardigheden optimaal kunnen ontwikkelen en inzetten. En dat zij zich gehoord voelen.

Als medewerker of vrijwilliger werk je in kleinschalige teams, dicht bij de cliënt. Tegelijkertijd kun je profiteren van alle voordelen die Vivium Zorggroep als een van de grootste werkgevers in de Gooi & Vechtstreek te bieden heeft.

 

20 mrt 2015 1948 Remco van Buren 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Vivium Zorggroep jouw rating
1 2 3 4 5