Vijfhart

Vijfhart, opgericht in 1984, begon als Oracle-specialist maar is uitgegroeid en getransformeerd tot een IT-opleidingscentrum. Nu, ruim een kwart eeuw later is Vijfhart een van de grotere IT-opleiders in Nederland. Onze ambitie: één ingang voor al uw opleidingsvragen.

Praktijkgericht onderwijs

Wat Vijfhart kenmerkt is onze focus op de praktijk. Tijdens de opleidingen besteedt men vijftig procent van de tijd aan het in praktijk brengen van de aangeboden theorie. Tijdens de gesprekken met de klant besteedt de accountmanager aandacht aan wat er leeft in de praktijk. De praktijk is waar het gebeurt en daar stemmen wij de lesstof en ons cursusaanbod op af.

Persoonlijke benadering

Kwaliteit is een tweede speerpunt van Vijfhart. Wij zetten in op een duurzame relatie met onze klanten. Als klant hebt u een eigen contactpersoon en dus een eigen directe ingang. Geen telefoniste, geen telefonische wachtrij of ingewikkeld belmenu: u belt, wij nemen op. Ons motto: klantcontact is persoonlijk.

Cedeo-erkend

Klanttevredenheid zegt veel over kwaliteit. Daarom vragen we tweejaarlijks een Cedeo-erkenning aan voor onze maatwerk- en open opleidingen. Cedeo is een onafhankelijk keurmerk dat door uitgebreid klantonderzoek de tevredenheid van klanten test. Om een keurmerk te krijgen, moet minimaal 80 procent van de klanten tevreden of zeer tevreden te zijn. Vijfhart heeft inmiddels voor de vijfde keer op rij een Cedeo-erkenning op zak. Lees hier meer over Cedeo.

Onafhankelijk

Vijfhart is onafhankelijk. Wij zijn niet gekoppeld aan een specifieke softwareleverancier en zijn dus flexibel in het lesaanbod. Wij bieden aan waar op de markt vraag naar is. Is er een specifieke behoefte, dan zorgen we dat daar aan voldaan wordt. Dankzij een uitgebreid netwerk van freelance trainers, specialisten en andere opleiders is vrijwel alles mogelijk.

De toekomst

We willen groeien. Niet om groter te worden, maar om beter te worden. Groei volgens Vijfhart is een nog beter aanbod dat aansluit op de wensen van onze klanten. Hebt u suggesties? Laat het ons weten!

04 nov 2014 1487 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Vijfhart jouw rating
1 2 3 4 5