Vicancy

Vicancy is een snelgroeiend video marketing bedrijf gevestigd in Utrecht. Wij hebben ons gespecialiseerd in de ontwikkeling van video advertenties voor de recruitment branche. Dit met als doel om organisaties te helpen met het beter in beeld brengen van hun vacatures.

Bedrijfsprofiel Vicancy

Over Vicancy

Vicancy is een snelgroeiend video marketing bedrijf gevestigd in Utrecht. Wij helpen organisaties om hun vacatures beter in beeld te brengen middels korte en effectieve video advertenties. Zo interesseren we potentiële kandidaten om meer te weten over een openstaande functie en bereiken we de steeds maar groter wordende groep mensen die altijd en overal online videos bekijken

Onze visie

Mensen zijn de meest waardevolle aanwinst voor een bedrijf. Dat maakt human resource management een van de meest belangrijke functies binnen een organisatie. Ons doel is om werkgevers te helpen om meer rendement uit hun recruitment campagnes te krijgen, door de manier waarop mensen over banen communiceren te veranderen. Om op te vallen, moet je afwijken van de norm.

Hoe werkt Vicancy?

Marketing en communicatie vacatures bij Vicancy

Bekijk hieronder de vacatures van Vicancy die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe marketing & communicatie vacatures bij Vicancy!

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Vicancy jouw rating
1 2 3 4 5