VGCt

De VGCt is de wetenschappelijke beroeps- en vakvereniging van cognitief gedragstherapeuten en gedragstherapeutisch werkers in Nederland. De vereniging telt meer dan 5000 leden.

VGCt

Over VGCt

De vereniging zet zich in voor een kwalitatief hoogwaardig en wetenschappelijk verantwoorde ontwikkeling én uitoefening van de cognitieve gedragstherapie. De VGCt doet dit door het handhaven en vergroten van de kwaliteit en door permanente scholing van haar leden. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat cognitief gedragstherapeutische behandelingen bij veel psychische problemen, waaronder angst, depressie en verslaving, de voorkeur moet krijgen. 

De VGCt draagt zorgt voor: 

  • Opleiding en nascholing van cognitief gedragstherapeuten en cognitief gedragstherapeutisch werkers
  • Organisatie van lezingen, workshops en congressen
  • Het stimuleren van wetenschappelijk onderzoek
  • Service aan haar leden en geïnteresseerden
  • Het behartigen van de wetenschappelijke en maatschappelijke belangen van haar leden

De VGCt heeft eigen kwaliteitsregistraties op post-academisch en post HBO-niveau en voert een eigen VGCt keurmerk, VGCt®. De meeste leden zijn naast hun registratie bij de VGCt bij de overheid BIG geregistreerd als GZ-psycholoog, klinisch psycholoog, psychotherapeut, arts, psychiater of verpleegkundige.

Marketing en communicatie vacatures bij VGCt

Bekijk hieronder de (online) marketing en/of communicatie vacatures bij VGCt die momenteel aangemeld zijn op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan hieronder vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe (online) marketing & communicatie vacatures bij VGCt in Utrecht!

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef VGCt jouw rating
1 2 3 4 5