VersTalent

Welkom bij VersTalent! Jij bent hier aan het juiste adres voor een bijbaan tijdens je studie, werk gedurende een tussenjaar of een startersbaan na het afstuderen.

VersTalent

We begrijpen als geen ander dat je tijdens het studentenleven op een gegeven moment je kennis in de praktijk wilt gaan brengen. Kortom je wordt wat serieuzer en begint een idee te krijgen van welke richting wel en niet bij jou past. Dat moet ook wel want anders gaan andere studenten er met de mooie banen vandoor en blijf jij met lege handen achter.

VersTalent helpt jou met het vinden van projecten, stages, bijbanen of startersbanen in de richting van jouw opleiding op HBO en WO niveau. Zo kun jij in een vroeg stadium je kennis al in de praktijk brengen en je zodoende onderscheiden van alle andere studenten met een gelijke opleiding, maar zonder die ervaring.

Kijk verder bij de werkgebieden van VersTalen: Commercieel, Financieel/Administrateif en Juridisch of bekijk onze vacatures. Je kunt ook altijd een open sollicitatie sturen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. 

23 nov 2014 1728 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef VersTalent jouw rating
1 2 3 4 5