Verbunt Verlinden

Verbunt Verlinden is dé importeur van kwaliteitswijn, opgericht in 1844 en in 2010 opgenomen in de Salentein Holding van Mijndert Pon. Verbunt Verlinden is herkenbaar aan het kwalitatief hoogstaand assortiment. Dankzij onze merk- en marktgerichte benadering zijn we uitgegroeid tot één van de grootste leveranciers van zelfstandige wijnspeciaalzaken in Nederland.

(Online) marketing en communicatie vacatures bij Verbunt Verlinden in Tilburg

Over Verbunt Verlinden

Verbunt Verlinden is een toonaangevende moderne Nederlandse wijnimporteur. We presenteren een wereldwijd assortiment topmerken. Van toegankelijke schenkwijnen tot wijnen van de meest vooraanstaande wijnhuizen. Van traditioneel tot innovatief en eigenzinnig. Verbunt Verlinden specialiseert zich in groothandel, horeca en onafhankelijke wijnspeciaalzaken.

Verbunt Verlinden creëert een unieke beleving van de best passende wijn voor ieder moment. Er wordt intensief samengewerkt met zowel klanten als leveranciers om zich zodoende te richten op een lange termijn samenwerking. Verbunt Verlinden onderscheidt zich als merkenleverancier en toonaangevende Nederlandse wijnimporteur.

Werken bij Verbunt Verlinden

Achter het succes van Verbunt Verlinden staat een team van enthousiaste professionals. Elke medewerker is verschillend, maar er zijn zeker overeenkomsten. Zo deelt iedereen de passie voor het werk en de beste wijnmerken van Nederland. Het motto van Verbunt Verlinden is niet voor niets: 'Samen werkt het!'

Werken bij Verbunt Verlinden betekent dat je een collegiale en commerciële instelling hebt, constructief en kritisch bent, maar vooral dat je plezier in en passie voor je werk hebt. Iedereen krijgt veel verantwoordelijkheden bij Verbunt Verlinden, daarnaast gaan we op een transparante, informele en collegiale wijze met elkaar om. Dit alles om het beste uit onszelf te halen en uit te blinken in een interessante markt!

(Online) marketing en communicatie vacatures bij Verbunt Verlinden

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Verbunt Verlinden die momenteel aangemeld staan op dit platform. Als er geen vacatures vermeld staan, meld je aan op de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

Openstaande vacatures

11 okt 2023 265 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Verbunt Verlinden jouw rating
1 2 3 4 5