Vandervalk+degroot

Vandervalk+degroot is sinds 1962 uitgegroeid tot een innovatieve marktleider op het gebied van reiniging, inspectie en renovatie van uiteenlopende infrastructurele werken. Wij voeren opdrachten uit voor overheden, nutsvoorzieningsmaatschappijen en ondernemingen. Onze kernwoorden zijn Betrouwbaar, Samenwerken, Veiligheid, Innovatie en Vakmanschap. Onze kernwáárden zijn onze mensen. Verspreid over 18 vestigingen in Nederland België en Engeland staan de ruim 600 medewerkers elke dag weer centraal.

Vandervalk+degroot

Werken bij vandervalk+degroot

Vandervalk+degroot kenmerkt zich door een ongedwongen, informele werksfeer. Samenwerking, specialisme en humor zijn belangrijke waarden binnen onze organisatie. Kwaliteit, klantgerichtheid en veiligheid staan daarbij hoog in ons vaandel. Wij hebben een goed salaris- en arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere pensioen, spaarloon en verlofsparen. vandervalk+degroot heeft een actieve personeelsvereniging.


Marketing en communicatie vacatures bij vandervalk+degroot

Ben jij benieuwd naar (online) marketing of communicatie vacatures en stages bij vandervalk+degroot in Waalwijk? Hieronder zie je alle vacatures die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe marketing & communicatie vacatures bij vandervalk+degroot!

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Vandervalk+degroot jouw rating
1 2 3 4 5