Van der Valk | Plaza Beach Resort Bonaire

Van der Valk Hotels & Restaurants is het grootste horecaconcern van Nederland. Het concern bestaat al meer dan 150 jaar en inmiddels staat bij veel vestigingen de vijfde generatie aan het roer. Ook op Bonaire is een hotel van Van der Valk gevestigd: het Van der Valk Plaza Beach Resort Bonaire.

Van der Valk Plaza Beach Resort Bonaire

Hoe het begon

In 1862 startte Nicolaas van der Valk in Voorschoten café de Gouden leeuw in zijn boerderij. Nicolaas stierf in 1902 en zijn jongste zoon Martien kocht het café van zijn moeder in 1929. Omdat het café door een wegverbreding in 1939 gesloopt werd, bouwden Martien van der Valk en zijn vrouw Rie ernaast een nieuw restaurant met 8 hotelkamers Door hard werken, een gastvrije en huislijke aanpak en de vernieuwingen werd De Gouden Leeuw ook nu weer een groot succes. Hierna volgden nog een aantal vestigingen, die zij In de jaren na de Tweede Wereldoorlog samen met hun 11 kinderen opbouwden.

Van der Valk nu

Inmiddels staan de klein- en achterkleinkinderen aan het roer. En de drang tot uitbreiding gaat tot op de dag van vandaag door. Momenteel heeft de Van Der Valk-keten 64 vestigingen in Nederland, 13 in Duitsland, 9 in België, 2 in Frankrijk, 1 in Spanje, 1 in Bonaire en 1 in Curaçao. Daarnaast liggen de bouwplannen voor diverse multifunctionele en ultramoderne hotels klaar, waarbij het comfort van de gast nog steeds de hoofdtoon voert.

Gastvrijheid en Van der Valk

De basis van de succesvolle 'Van der Valk-formule' ligt nog steevast bij de visie op gastvrijheid van Martien en Rie. Hun instelling en ondernemersgeest is een voorbeeld voor de jongere generatie(s) 'Valken'. Met passie volgen zij de voetstappen van hun voorouders, wat resulteert in vestigingen die met de tijd meegaan, maar daarbij de gastvrije charme van weleer nooit zullen verliezen.

Over Plaza Beach Resort Bonaire

Het eerste én beste all-inclusive resort op Bonaire. Het concept is in december 2013 met succes gelanceerd en met open armen ontvangen door onze bezoekers. Een geheel verzorgde vakantie inclusief eten en drinken. 

Plaza Beach Resort Bonaire ligt op minder dan vijf minuten rijden van de internationale luchthaven Flamingo Airport en op één kwartier loopafstand van de kleurijke hoofdstad Kralendijk. Met meer dan 300.000 tropische planten en bomen, ligt het resort harmonieus in een natuurrijke omgeving. Het Plaza Beach Resort Bonaire ligt op een schiereiland, aan de monding van een lagune, grenzend aan de gehele lengte van de ene kant door een parelwit zandstrand. Het resort is een waar paradijs voor mensen die houden van zon, zee en ongerepte natuur. 

Werken bij Plaza Beach Resort Bonaire betekent werken in een dynamisch team, bestaande uit verschillende nationaliteiten en culturen. Geen dag is hetzelfde en de beleving van onze gasten staat altijd op nummer 1. 

12 nov 2014 3387 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Van der Valk | Plaza Beach Resort Bonaire jouw rating
1 2 3 4 5