Van Campen Consulting

Organisatieadviesbureau Van Campen Consulting werd in 1992 opgericht door Marleen Teunis. Zij begon destijds als eenmanszaak en inmiddels heeft het bedrijf ruim 30 medewerkers in dienst. Een vast team op de back- en front office, aangevuld met een groep freelance trainers en acteurs.

Van Campen Consulting bedrijfsprofiel

Al 20 jaar een visie met resultaat

De visie waarmee Van Campen Consulting 20 jaar geleden werd opgericht wordt nog steeds nageleefd. Simpelweg omdat de visie resultaat oplevert. Resultaat voor de organisaties waarvoor wij werken. Onze visie is: leren van de praktijk en naar aanleiding daarvan vaste resultaatgerichte methodes ontwikkelen.

Opleiding, verandering en verbetering

Van Campen Consulting is een organisatieadviesbureau dat zich richt op alle profit en non-profit organisaties. Wij zorgen voor opleiding, verandering en verbetering. Dit doen wij via 3 wegen:

  • Instroommanagement
  • Verzuimmanagement
  • Opleidingsinstituut PRO

Instroommanagement

Instroommanagement betekent de juiste hulp van de juiste hulpverlener op het juiste moment. Hiervoor ontwikkelden wij HAAKPlus. Een systeem waar de acute zorg, zoals huisartsen en de ambulance, maar ook (grote) bedrijven en overheden gebruik van kunnen maken. 

Verzuimmanagement

Verzuimende medewerkers kunnen een organisatie veel problemen opleveren. Van Campen Consulting heeft een unieke methode ontwikkeld om het verzuimpercentage terug te dringen. Onze methode is toepasbaar bij alle type organisaties. 

Opleidingsinstituut PRO

Het opleidingsinstituut PRO is een aanvulling op onze dienstverlening: instroommanagement voor de eerstelijnszorg. Via een speciale website kunnen doktersassistenten en praktijkondersteuners zich inschrijven voor onze cursussen.

13 apr 2015 2182 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Wim van Vught

Helaas een zeer onbetrouwbare partij om mee zaken te doen. Veel onervarenheid en amateurisme

Geef Van Campen Consulting jouw rating
1 2 3 4 5