Valory

Valory laat organisaties nog beter presteren en innoveren door wetenschappelijke algoritmes toe te passen.

Valory

Ons verhaal

Een valkuil voor bedrijven is de fundamentele kloof tussen wetenschappers die gefocust zijn op abstract, verkennend onderzoek doen en de eigen focus op commercieel resultaat. 

Valory is ontstaan om het grote onbenutte potentieel van wetenschappelijke kennis meer waarde te geven. Samen met professoren en alumni is er een mechanisme ontwikkeld waarbij er een win-win voor beide werelden wordt gerealiseerd. 

Valory vertegenwoordigt tientallen algoritmes, ontwikkeld door gerenommeerde wetenschappers, die we kunnen vertalen, aanpassen en finetunen voor uw specifieke situatie. Hierdoor kunnen organisaties nog beter presteren en innoveren

Wij zijn gevestigd in de Rotterdam Science Tower waar wij met een ambitieus en ervaren team zoveel mogelijk bedrijven willen laten profiteren van de meest waardevolle kennis.

Marketing en communicatie vacatures en stages bij Valory

Hieronder staan de (online) marketing vacatures & communicatie vacatures en stages bij Valory uit Rotterdam die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief. 

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Valory jouw rating
1 2 3 4 5