UWV

Bij UWV werken we aan een samenleving waarin iedereen mee kan doen. We helpen mensen op weg bij het vinden of behouden van werk. In geval van ziekte kijken we wat iemand nog wél kan. En als werken niet mogelijk is, zorgt UWV snel voor inkomen.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij UWV in Amsterdam

Over UWV

Elke dag spant UWV zich in voor een samenleving waarin iedereen kan meedoen. Dat doen we door mensen op een zo prettig mogelijke manier te helpen rond werk en inkomen. Mensen willen meedoen en een bijdrage leveren. Bij tegenslag, zoals werkloosheid zoeken ze inkomenszekerheid. Wij maken werk en inkomen mogelijk. En zetten ons in om werkloosheid en arbeidsongeschiktheid te voorkomen. UWV werkt voor ons allemaal.

Werken met zinhoud

Werken bij UWV is meer dan werk. Je zoekt altijd verdieping in je vak. Tegelijkertijd wil je ook bijdragen aan iets dat groter is dan jezelf. Zinvol werk plús inhoudelijke uitdaging. Die twee bij elkaar opgeteld noemen we werk met zinhoud. Dat is precies wat wij je te bieden hebben.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij UWV

Bekijk hieronder de (online) marketing en communicatie vacatures en stages van UWV in Amsterdam die op dit moment aangemeld zijn op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief..

05 apr 2023 107 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef UWV jouw rating
1 2 3 4 5