USG Marketing, Communication & Sales Professionals

USG Marketing, Communication & Sales Professionals bemiddelt hoogopgeleide experts die interim, op projectbasis of in vaste dienst aan het werk willen bij nationale of internationale opdrachtgevers. Dat doen we al sinds 1991, toen nog onder de naam USG Capacity. Voor professionals met ten minste HBO en 3 jaar relevante werkervaring hebben wij een breed aanbod aan vacatures.

USG Marketing, Communicatie & Sales professionals

Ambities versnellen

Arbeidsbemiddeling gaat verder dan het vinden van de perfecte match. Wij zijn er om bedrijven te helpen groeien. En om professionals te helpen bij het verder ontwikkelen van hun kwaliteiten. Daarom doen we meer dan recruitment en detachering. Zo adviseren we ook over trainingen en opleidingen. En organiseren we samen met onze partners seminars, workshops en evenementen over actuele marketing-, communicatie- en sales onderwerpen. We versnellen ambities door experts en expertises bij elkaar te brengen.

Altijd op de hoogte

We geloven sterk in de kracht van kennis. Met onze white papers en blogs houden we ons netwerk voortdurend op de hoogte van trends en ontwikkelingen in het vak. Bovendien doen wij geregeld onderzoek naar marketing-, communicatie- en salesonderwerpen op het snijvlak met HR. De resultaten daarvan zijn te lezen in onze kwartaalpocket Trendvizier. Daarnaast wisselen we van gedachten met vakgenoten en professionals via onze drukbezochte social media kanalen.

Altijd dichtbij

Met vestigingen en consultants door heel Nederland zijn we altijd in de buurt. Neem contact op met een van onze consultants voor meer informatie of een persoonlijk kennismakingsgesprek. De contactgegevens en de routebeschrijvingen zijn te vinden op onze contactpagina.

USG Professionals

USG Marketing, Communication & Sales Professionals maakt deel uit van USG Professionals, de internationale dienstverlener voor en door experts. Met gespecialiseerde werkmaatschappijen in HR, finance, legal, engineering, science, ICT en marketing, communicatie & sales biedt USG Professionals opdrachtgevers strategische, flexibele oplossingen.

 

11 Sep 2014 3247 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef USG Marketing, Communication & Sales Professionals jouw rating
1 2 3 4 5