Universiteit Leiden

De Universiteit Leiden is een van Europa’s meest vooraanstaande internationale onderzoeksuniversiteiten.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Universiteit Leiden

Over Universiteit Leiden

Leidse wetenschappers drukken al sinds 1575 een stempel op de wereld.

Ze verrichten grensverleggend onderzoek, zorgen voor medische doorbraken, schrijven toonaangevende boeken, laten hun licht schijnen op complexe maatschappelijke problemen in de media en ontvingen voor baanbrekend werk 16 Nobelprijzen en inmiddels 25 Spinozapremies. De Universiteit Leiden is een vruchtbare omgeving voor toptalent.

Werken bij Universiteit Leiden

Dankzij haar bevlogen en betrokken medewerkers heeft de universiteit een leidende rol in wetenschappelijk onderzoek en onderwijs, nationaal en internationaal. De lat ligt dan ook hoog. Ongeacht welk werk je aan onze universiteit doet, je wordt altijd aangemoedigd om je horizon te verbreden, je talenten te ontplooien en het maximale uit jezelf te halen. We vinden samenwerken belangrijk en werken graag in verbinding met elkaar aan vernieuwing. Word jij onze nieuwe collega?

(Online) marketing en communicatie vacatures bij Universiteit Leiden

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Universiteit Leiden die momenteel aangemeld staan op dit platform. Als er geen vacatures vermeld staan, meld je aan op de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief of hou onze social media kanalen in de gaten.

03 aug 2015 1252 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Universiteit Leiden jouw rating
1 2 3 4 5