Trunkrs

Met Trunkrs bundelen we de krachten van al die mensen die mee willen helpen om de wegen leger en de lucht schoner te krijgen. Bovendien kan iedereen die daar aan mee helpt zelf bijverdienen. Samen zorgen we ervoor dat mensen die bij winkels en webshops spullen bestellen die dezelfde dag, liefst in de avond in huis kunnen hebben. Of dat ze een vertrouwd adres in de buurt hebben om hun pakketjes op te halen. Simpel, flexibel en betrouwbaar.

Trunkrs

Waarom Trunkrs?

Trunkrs is een Social enterprise. Samen met betrokken mensen proberen we een impactvolle verandering te realiseren in de manier waarop we goederenvervoer organiseren.

Wij geloven:

  • Dat we een betere dienstverlening kunnen bieden aan de gebruikers die online producten bestellen.
  • Dat we het vervoer schoner kunnen maken dan nu gebeurt.
  • Dat we mensen die wel wat extra verdiensten kunnen gebruiken daar een prettige manier voor kunnen aanbieden.
  • Dat we samen het verschil kunnen maken.

Wie is Trunkrs

Inmiddels hebben we een heel team van mensen die actief bezig zijn om Trunkrs tot een succes te maken. Sommigen van ons hebben ervaring bij logistieke dienstverleners. Anderen zijn ervaren in het maken van een makkelijk bruikbaar platform voor de gebruikers. En allemaal willen we de planeet zo goed mogelijk achterlaten voor onze kinderen!

Partners van Trunkrs

Trunkrs gaat uit van de gedachte dat we samen beter, goedkoper en schoner vervoer kunnen maken. Bij het opzetten van Trunkrs werken we daarom zoveel mogelijk samen. Met partijen die onze droom voor een betere planeet delen. Die ook geloven dat het anders kan. En die er moeite voor willen doen om dat voor elkaar te krijgen!

Wanneer en waar is Trunkrs beschikbaar

Trunkrs zit in de Startup fase. Op dit moment zijn we alles aan het doen om een start in Utrecht in het voorjaar mogelijk te maken. Vanuit die regio zullen in ruim een jaar uitbouwen naar beschikbaarheid in alle gemeenten van Nederland. Wil je weten wanneer we in jouw gemeente beschikbaar denken te zijn? Neem dan contact met ons op via ons contactfomulier! Heb je een webshop? Neem dan zeker contact met ons op. Hoe beter we weten wie er geïnteresseerd is, hoe eerder we jou ook kunnen helpen.

14 jul 2015 1086 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Trunkrs jouw rating
1 2 3 4 5