Triple P Entertainment

Triple P Entertainment is gespecialiseerd in PR, publiciteit en actie-marketing in de entertainmentbranche, lifestyle, vrijetijdsbesteding en events. Wij werken voor toonaangevende nationale en internationale bedrijven, zoals Universal, Paramount, Ubisoft, Just Entertainment en Van Lambaart Entertainment.

Triple P Entertainment

Over Triple P Entertainment

Pr bureau Triple P Entertainment is gespecialiseerd in Pers, Promotie en Publiciteit voor de entertainmentsector, evenementen, vrijetijdsbesteding en lifestyle. Triple P Entertainment zet zich in voor onderscheidende pr campagnes die variëren van relatief beperkte free publicity campagnes tot big budget campagnes met uiteenlopende pr activiteiten zoals pr-stunts, persevents, feestelijke lanceringen, premières, joint promotions, mediabarters, interviewsessies etc. 

Triple P Entertainment heeft naam gemaakt als een creatief, gedreven en resultaat gericht bureau. Het betrokken en ambitieuze team kan snel schakelen en behaalt regelmatig extra pr-resultaten door ad hoc in te springen op actuele situaties en ontwikkelingen. Ze hebben talent voor het vinden van pr-haakjes waarmee ze nieuws in meer of mindere mate zelf creëren. Ook durven ze in weloverwogen situaties buiten de gebaande paden te treden waardoor de pr-campagnes vaak opvallend en geregeld ook spraakmakend zijn. Daarbij wordt het uiteindelijke doel nooit uit het oog verloren: de juiste pr boodschap in vooraf zorgvuldig geselecteerde media (print, online, radio en tv).

Onze klanten

Wij werken voor toonaangevende nationale en internationale bedrijven als Universal Pictures, Paramount Pictures, Ubisoft, Square Enix, The Searchers, Imagine Film Festival en Amsterdam Comic Con. Onze opdrachtgevers zijn (film)festivals, uitgevers van dvd’s, bioscoopfilms, videogames, speelgoed en boeken, maar ook producenten van theatervoorstellingen, concerten en evenementen. 

Recente projecten

Recente projecten zijn DVD- en Blu-ray-releases van Jason BourneHuisdiergeheimen  en Star Trek Beyond, bioscoopreleases van de misdaadfilm Hell or High Water, avonturenfilm Gold met Matthew McConaughey in de hoofdrol en biopic Jackie, evenementen en festivals als Imagine Film FestivalVarend Corso Westland en Kunstmaand Ameland, theatervoorstellingen van SkyIris HondCheckpoint en Leo Blokhuis & Ricky Koole met Whatever Happened to Christmas?, de uitreiking van De Beste Social Awards en de games WRC6, Hitman, Final Fantasy XV en Dirt Rally.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Triple P Entertainment

Check hieronder de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Triple P Entertainment in Bussum. Geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Triple P Entertainment jouw rating
1 2 3 4 5