Translation Office

Translation Office is een vertaalbureau in Amsterdam dat professionele vertalingen verzorgt tegen scherpe prijzen. Doordat wij werken met een uitgebreid netwerk van native vertalers, kunnen we vertalingen leveren in vrijwel alle denkbare talencombinaties.

Translation Office

Vertaling door native speakers

Bij Translation Office werken we uitsluitend met freelancers die naar hun eigen taal vertalen. Voor vrijwel elke talencombinatie hebben wij diverse vertalers klaar staan die vanuit huis snel en vakkundig uw opdracht vertalen. Van veel voorkomende talencombinaties als Nederlands – Engels, tot combinaties zoals Noors – Japans. Geen taal is te gek!

Type vertalingen

Translation Office vertaalt hoofdzakelijk commerciële teksten maar ook specialistische vertalingen zijn ons niet onbekend. Medische vertalingen, juridische vertalingen, complete websites, (studie)boeken; you name it, we translate it.. Ons klantenbestand bestaat zowel uit grote internationale bedrijven als uit kleine MKB bedrijven.

Kwaliteit

Een professionele vertaling is meer dan alleen het omzetten van woorden in een andere taal. Wij geloven dat een vertaling het beste tot zijn recht komt, wanneer dit gedaan wordt door een native vertaler die uw tekst perfect in zijn taal en cultuurstijl kan uitdrukken. Dankzij onze uitgebreide database met freelance vertalers, kunnen wij aan elk project de juiste vertaler(s) koppelen. Hierdoor ontvangt u de kwaliteit die u wenst!

 

22 jul 2015 737 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • 0
  • 0
  • 0
  • Share on Google+ 0
  • 0
Geef Translation Office jouw rating
1 2 3 4 5