Translation Office

Translation Office is een vertaalbureau in Amsterdam dat professionele vertalingen tegen scherpe prijzen verzorgt. Doordat wij met een uitgebreid netwerk van native vertalers werken, kunnen we vertalingen in vrijwel alle denkbare talencombinaties leveren.

Translation Office

Professioneel vertaalbureau Amsterdam

Translation Office is een jong en flexibel bedrijf gevestigd in Amsterdam, waar met passie gewerkt wordt en het leveren van kwaliteit op nummer 1 staat. Dat is ook de reden waarom veel klanten opnieuw bij ons terugkomen met hun vertaalopdrachten. Sinds onze oprichting in 2011 hebben wij als professioneel vertaalbureau meer dan 50 miljoen woorden vertaald en daar zijn we trots op!

Gevestigd in Amsterdam, actief wereldwijd

Met een team van meer dan 100 freelance vertalers verwerken we vanuit ons kantoor in Amsterdam maandelijks meer dan 200 vertaalopdrachten. Al onze vertalers zijn native speakers. Deze freelance vertalers werken vanuit huis, waardoor wij als professioneel vertaalbureau enkel de kosten van ons kantoor in Amsterdam als overhead hebben. Doordat ons dit kosten scheelt, kunnen we het tarief van uw vertaling zeer scherp houden! Laat je teksten vertalen door een professioneel vertaalbureau met freelance native vertalers.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Translation Office

Bekijk hieronder de vacatures en stages in het (online) marketing en/of communicatie vakgebied bij Translation Office die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

22 jul 2015 1392 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • 0
  • Share on Google+
  • 0
Geef Translation Office jouw rating
1 2 3 4 5