TopTaal

TopTaal is een dienstverlenende onderwijsinstelling voor volwasseneneducatie Nederlands. Wij werken vanuit onze drijfveer dat iedereen mee moet kunnen doen in de maatschappij.

TopTaal Groep

Over TopTaal

TopTaal is sinds de oprichting in 2004 door Monique Deenik uitgegroeid tot een professionele organisatie met een vast team van 120 gedreven medewerkers en ongeveer 150 toegewijde freelancers.

TopTaal maakt onderdeel uit van de TopTaal Groep. De TopTaal Groep heeft een missie: mensen de kans en mogelijkheid bieden hun (taal)vaardigheden te ontwikkelen naar een hoger niveau van zelfstandigheid, waardoor ze beter kunnen meedoen in de samenleving. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam en  we hebben daarnaast kantoren in o.a. Veenendaal en Woerden.

Onder de TopTaal Groep valt ook ons huiswerk instituut KNAP! Leren & Meer en de Stichting Leren Helpt!

Werken bij TopTaal

TopTaal groeit. We zijn continu op zoek naar professionals, samenwerkingspartners en natuurlijk freelance docenten. Mensen die onze passie delen en zich vol energie met ons willen inzetten om zo veel mogelijk mensen vaardig te maken in de Nederlandse taal.

Wij bieden een inspirerende werkomgeving waar informeel en open met elkaar wordt samengewerkt. Je werkt samen met collega’s die hart voor hun vak en oog voor kwaliteit hebben. We bieden de ruimte om nóg beter te worden in je vakgebied, waarbij we vanuit een pragmatische invalshoek open staan voor jouw visie.

(Online) marketing en communicatie vacatures bij TopTaal

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij TopTaal die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

25 nov 2014 2383 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Afif

Hoi ik vind markt werken en resturant leuk Of andere dingen

Geef TopTaal jouw rating
1 2 3 4 5