TopTaal Groep

De TopTaal Groep bestaat uit 3 BV’s; TopTaal NT2-Experts, Taal in het Bedrijf en KNAP! Leren & Meer.

TopTaal Groep

TopTaal NT2-Experts is een opleidingsinstituut voor de Nederlandse taal, met een breed pakket aan taalcursussen en -trainingen: privé, in groepsverband, voor laag- tot hoogopgeleiden. TopTaal NT2-Experts werkt onder meer in opdracht van verschillende gemeentes en voor particulieren.

Taal in het Bedrijf is gespecialiseerd in trainingen Nederlands bij bedrijven, voor anderstalige werknemers, maar ook voor medewerkers waarvan Nederlands de moedertaal is. Het doel van deze trainingen is dat werknemers beter kunnen functioneren op hun werk, kunnen doorgroeien naar een andere positie, of hun kans vergroten op het vinden van ander passend werk.

KNAP! Leren & Meer is het nieuwste onderdeel van de organisatie. KNAP! biedt persoonlijke ondersteuning op het gebied van studievaardigheden, zelfstandig plannen van huiswerk en het leren voor toetsen. We geven huiswerkbegeleiding en bijles aan kinderen op het basisonderwijs en middelbaaronderwijs. We gaan ervan uit dat elk kind ergens 'knap' in is en passen onze begeleiding daar op aan. Op dit moment hebben we vestigingen in Amsterdam, Woerden en Utrecht/Leidsche Rijn.

Momenteel zijn er 42 mensen werkzaam bij de TopTaal Groep. Daarnaast zijn er ongeveer 100 freelancers actief. Er heerst een prettige en informele werksfeer. De kantoren bevinden zich in Amsterdam en Woerden.

 

25 nov 2014 1677 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • 0
  • Share on Google+
  • 0
Afif

Hoi ik vind markt werken en resturant leuk Of andere dingen

Geef TopTaal Groep jouw rating
1 2 3 4 5