TODD Reclamestal

TODD Reclamestal uit Amersfoort is al 15 jaar een full-service reclamebureau zonder poespas. Boeren eerlijkheid en ontnuchterende eigenzinnigheid. Dat zijn wij. Met een jong ambitieus team bestaande uit communicatie experts, (online) marketeers, designers, programmeurs en beletterhelden werken wij met veel plezier aan verschillende reclame-uitingen.

TODD

Goede reclame hoeft echt niet uit een grachtenpand te komen

Goede reclame hoeft echt niet uit een grachtenpand te komen. Wij van TODD werken al meer dan 15 jaar vanuit een voormalige stal aan creatieve reclame-uitingen. Terwijl de kippen in de tuin lopen, zijn wij bezig met het uitdenken van concepten, ontwerpen huisstijlen en maken websites. Daarnaast verzorgt TODD signing in alle soorten en maten. Van gevelreclame (verlicht of onverlicht) en bewegwijzering tot pennen en vlaggen en van het beletteren van auto's, bedrijfswagens, vrachtwagens en tot volledige carwraps. Onze helden in de werkplaats draaien hun hand er niet voor om.

TODD Reclamestal kan voor jou losse communicatiemiddelen produceren of een totale campagne ontwikkelen. Wij willen graag weten wat jouw doelen zijn zodat wij deze kunnen vertalen naar een slim concept en een doeltreffende campagne. Door de fullservice die wij aanbieden kunnen wij zowel online én offline een campagne ontwerpen, produceren en verspreiden.

Het team van TODD Reclamestal is energiek, eerlijk, nuchter, sociaal, creatief en een tikkeltje gek. We zijn een jong en ambitieus team dat van aanpakken weet én altijd het maximale uit jouw budget weet te halen. Iedereen heeft zijn of haar eigen specialiteit zodat we jou op allerlei verschillende manieren kunnen helpen.

Tijdens gesprekken bij ons aan de keukentafel óf bij goed weer in de tuin zullen wij elkaar beter leren
kennen.

24 sep 2015 1363 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+

Geef TODD Reclamestal jouw rating
1 2 3 4 5