Therapieland

Therapieland is een van de grootste e-Healthaanbieders in Nederland. Wij ontwikkelen online programma’s die jou en je cliënt ondersteunen bij de behandeling, zodat je beter met je cliënt in gesprek kunt gaan.

Vacatures bij Therapieland in Amsterdam

Over Therapieland

Wij zijn een hecht en een enthousiast team dat samen aan een veerkrachtige samenleving wil werken. Iedere dag komen wij dichter bij ons doel: een toekomst waarin effectieve hulp toegankelijk is en betaalbaar blijft. Vanuit onze kennis en ervaring hebben we Therapieland ontwikkeld. We weten waarom e-Health goed werkt en hebben deze kennis verwerkt in onze evidence based-modules. Bij ons werken opgeleide psychologen, van trainer tot directeur. Wij weten écht waar we het over hebben en we hebben daardoor het volste vertrouwen dat onze modules bieden wat professionals en cliënten nodig hebben.

Werken bij Therapieland

Vanuit onze locatie aan het IJ in Amsterdam ontwikkelen wij e-Health, virtual reality en andere innovatieve diensten. Zo komt de zorg en preventie op een makkelijke en leuke manier bij de mensen thuis, of waar dan ook, op elk gewenst moment. Met twee labels, Therapieland en Gezondeboel, bedienen we verschillende markten: de GGZ, huisartsenzorg, ziekenhuiszorg, het sociaal domein, onderwijs en de bedrijfsgezondheidszorg. Onze missie is om iedereen het vermogen te geven om zich een mentaal sterk bestaan eigen te maken met intelligente, inspirerende en verbindende psychologie on demand. We zijn een snelgroeiende scale-up met jonge, enthousiaste en hardwerkende professionals. Therapieland biedt een zelfstandige functie in een persoonlijke, informele en gezellige organisatie. We werken hard, maar houden ook van een (online) vrijdagmiddagborrel!

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Therapieland

Hieronder staan de (online) marketing & communicatie vacatures en stages bij Therapieland in Amsterdam die momenteel aangemeld zijn op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er momenteel geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief!

12 jul 2016 1361 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Therapieland jouw rating
1 2 3 4 5