Therapieland

Sinds 2012 ontwikkelt een enthousiast team, bestaande uit GGZprofessionals, eHealth modules voor de huisartsenzorg en de GGZ. Therapieland heeft nu al ruim 40 interactieve modules online staan, uiteenlopend van een module voor depressie tot een module voor zelfcompassie. Dagelijks maken er honderden GGZ professionals en duizenden cliënten gebruik van de blended care diensten van Therapieland, waarmee het tot de grootste eHealth aanbieders van Nederland behoort.

Therapieland

Over Therapieland

Wij, een hecht team van psychologen, hebben het platform Therapieland ontwikkeld. Wij maken, samen met onze cliënten en andere psychologen uit het veld, de meest innovatieve online blended care van Nederland. Uit ervaring weten wij waarom e-health goed werkt en hebben deze kennis verwerkt in onze evidence based modules. Dagelijks maken er nu al honderden behandelaren gebruik van Therapieland, waarvan duizenden cliënten de vruchten plukken. 

Wie zijn wij?

Bij Therapieland werken enkel opgeleide psychologen; van trainer tot de directeur aan toe. Wij weten dus écht waar we het over hebben en staan 100 % achter onze modules. Juist, omdat we allemaal psycholoog zijn, hebben wij vol vertrouwen dat onze modules bieden wat cliënten nodig hebben. En dat is dan ook meteen onze missie: cliënten handvatten bieden waar zij ook daadwerkelijk mee uit de voeten kunnen. Geen gladde verkooppraatjes: wij geloven volkomen in onze modules. 

Wat doen wij?

Wij ontwikkelen onze modules met hartstocht en plezier. Door onze krachten te bundelen met eindgebruikers, maken wij succesvolle modules die behandelaren werkelijk helpen om hun behandelingen te ondersteunen. 

Marketing en communicatie vacatures bij Therapieland

Hieronder staan de (online) marketing & communicatie vacatures en stages bij Therapieland in Amsterdam die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er momenteel geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe marketing & communicatie vacatures en stages bij Therapieland!

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Therapieland jouw rating
1 2 3 4 5