the valley

Bureaugroep the valley is gespecialiseerd in cross channel marketing communicatie en bestaat uit internetbureau the people’s valley, eCRM bureau Veritate, reclamebureau Pickle Factory en mobtzu, specialist in mobiele experiences.

Met digitale wortels die teruggaan tot 1995, zit online in ons DNA. We behoren tot één van de eerste online bedrijven in Nederland. Dankzij onze specialistische labels die slim samenwerken, bieden we merken en bedrijven geïntegreerde communicatie oplossingen.

one is a crowd

De gemeenschappelijke bureaufilosofie ‘one is a crowd’ is een belangrijk fundament onder de groep en betekent: Doelgroepen zijn niet langer te definiëren naar leeftijd, geslacht, opleiding of inkomen. Niemand is ééndimensionaal. Mensen zijn afwisselend amateurfotograaf, foodie, ouder, ZZP-er, consultant, reiziger of fan. In elk van die rollen zoeken ze elkaar op én staan ze open voor contact met bedrijven die iets voor ze kunnen betekenen. In die verschillende rollen zijn ze dus benaderbaar als “doelgroep”, niet als demografische dataset. 

Bedrijfsfilosofie

Wij geloven dat als de basis in orde is, je genoeg tijd hebt om creatief te zijn. Daarom hebben we ervoor gekozen om van the valley een bedrijf met bureaus te maken. the valley zorgt ervoor dat de groep voldoet aan randvoorwaardelijke zaken als kwaliteit en professionaliteit. Op die manier kan ieder bureau zich volledig focussen op haar expertise, en zo de beste concepten en de creatiefste oplossingen bedenken voor onze klanten.

Passie

Bij the valley werken mensen met passie voor hun vak. Echte vakidioten. Mensen die het als een uitdaging zien om andere mensen te bereiken, die contact willen maken en aandacht trekken met hun expertise, hun vak en hun kennis. De mensen van the valley vormen de grootste onderscheidende factor. Wil jij jezelf onderscheiden?

 

12 nov 2014 1458 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef the valley jouw rating
1 2 3 4 5