The Talent Recruiters

Wij zijn dé recruitment specialist op het gebied van IT, security, finance en technology, gevestigd in het hart van de High Tech Campus in Eindhoven. Wij zijn opgericht in 2016. Binnen onze specialismes verbinden we onze opdrachtgevers aan ervaren professionals, zowel op tijdelijke als op vaste basis.

(Online) marketing en communicatie vacatures bij The Talent Recruiters in Eindhoven

Over The Talent Recuiters 

Wij zijn The Talent Recruiters, een professionele organisatie gespecialiseerd in het bemiddelen van hoogopgeleide professionals op het gebied van IT, HR, Security & Finance. Wij werven professionals voor zowel tijdelijke als vaste vacatures. Onze klantenkring bestaat uit zowel MKB als de top 100 opdrachtgevers
van Nederland.

Via onze dochteronderneming True Blue Consultancy detacheren wij onze eigen professionals op de expertisegebieden IT, HR, Security & Finance. Door de combinatie van beide bedrijven kunnen we onze klanten, ongeacht het wervingsvraagstuk, altijd helpen aan de inzet van hoogwaardige professionals.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij The Talent Recruiters

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij The Talent Recruiters die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

10 okt 2023 246 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef The Talent Recruiters jouw rating
1 2 3 4 5