Teleperformance Benelux

Teleperformance is ‘s werelds voornaamste provider voor het uitbesteden van CRM en contactcenterdiensten en combineert internationale expertise en best practices met de kracht van ervaren lokaal management. Teleperformance Benelux, opgericht in 1993, is uitgegroeid tot de topspeler in de contactcenter branche en biedt haar complete dienstverlening aan vanuit vestigingen in Zoetermeer, Tilburg, Roermond en Maastricht. In de Benelux zijn meer dan 2600 medewerkers actief die werken voor een groot aantal prominente merken in diverse branches.

Teleperformance Benelux

Transforming passion into excellence, dat is waar onze medewerkers voor staan.

Onze kernwaarden

Bij Teleperformance krijgen medewerkers de gelegenheid om zichzelf te zijn. We laten mensen in hun waarde. Juist de diversiteit aan nationaliteiten, achtergronden en leeftijden vormen de cultuur van Teleperformance en dat maakt Teleperformance tot een prachtig bedrijf. Uiteraard hebben we ook iets met elkaar gemeen: onze kernwaarden, die duidelijk maken waar we voor staan. Het naleven van de kernwaarden van Teleperformance bindt alle collega’s.

  • Integriteit: Ik zeg wat ik doe en ik doe wat ik zeg.
  • Respect: Ik behandel anderen vriendelijk en met respect.
  • Professionaliteit: Ik doe dingen de allereerste keer direct goed.
  • Innovatie: Ik creëer en verbeter.
  • Betrokkenheid: Ik ben gepassioneerd en betrokken.

Marketing en communicatie vacatures bij Teleperformance Benelux

Ben jij benieuwd naar (online) marketing of communicatie vacatures en stages bij Teleperformance Benelux? Hieronder zie je alle vacatures die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe marketing & communicatie vacatures bij Teleperformance Benelux!

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Teleperformance Benelux jouw rating
1 2 3 4 5