TeamAlert

Stichting TeamAlert is dé verkeersveiligheidsorganisatie voor en door jongeren, die zich sinds 2000 inzet om het aantal jonge verkeersslachtoffers terug te dringen. Het verkeer is namelijk nog altijd een van de belangrijkste doodsoorzaken onder jongeren in Nederland. TeamAlert organiseert diverse educatieve projecten en voorlichtingscampagnes. Door jongeren op originele, humoristische, overtuigende en soms iets brutale manier te benaderen, probeert TeamAlert bewustwording te creëren rondom hun eigen verantwoordelijkheid in het verkeer.

TeamAlert

TeamAlert

Over TeamAlert

TeamAlert is dé verkeersveiligheidsorganisatie voor en door jongeren. Wij zijn expert in de combinatie van verkeersveiligheid en jongerencommunicatie en hiermee uniek in Nederland. Het team bestaat uit een groep betrokken young professionals die met volle overgave gaan voor het gezamenlijke doel: verkeersveiligheid onder leeftijdsgenoten bevorderen. 

Wij vinden originaliteit, humor en creativiteit heel belangrijk. Door onze boodschap op een positieve, opvallende en persoonlijke manier te brengen, weten wij leeftijdsgenoten ervan bewust te maken dat verkeersveiligheid een belangrijk thema is en dat ze zelf een verantwoordelijkheid hebben daarin. TeamAlert maakt verkeersveiligheid relevant… en leuk!

Visie

TeamAlert gelooft dat jongeren zich verkeersveiliger gedragen, wanneer leeftijdsgenoten hen vanuit hun eigen belevingswereld bewust of onbewust in hun gedrag beïnvloeden.

TeamAlert is dé verkeersveiligheidsorganisatie voor en door jongeren. TeamAlert vertrouwt op dit peer-to-peer principe omdat jongeren dezelfde taal spreken en op dezelfde manier denken.

Missie

TeamAlert realiseert verkeersveiliger gedrag onder jongeren van 12 tot en met 24 jaar, om daarmee het aantal slachtoffers onder hen terug te brengen en de verkeersveiligheid in Nederland te verhogen.

TeamAlert tracht haar missie te bereiken door aansprekende voorlichtingscampagnes en originele educatieve projecten te ontwikkelen, die jongeren triggeren om na te denken over het onderwerp. Tijdens deze campagnes gaan voorlichtingsmedewerkers van TeamAlert, leeftijdsgenoten van de doelgroep, met de jongeren het gesprek aan. TeamAlert legt de nadruk vooral op de eigen verantwoordelijkheid van de jongeren in het verkeer. Als jongeren dan op de fiets stappen of achter het stuur zitten, is de kans groot dat ze zich anders en meer weloverwogen zullen gedragen. Dat komt hun eigen veiligheid en die van anderen ten goede.

 

Marketing en communicatie vacatures bij Teamalert

Bekijk hieronder de vacatures van Teamalert die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe marketing & communicatie vacatures bij Teamalert!

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef TeamAlert jouw rating
1 2 3 4 5