Syrinx pr & communicatie

Syrinx is het bureau gespecialiseerd in vastgoedcommunicatie en property marketing. We verzorgen de pr en communicatie voor vastgoedbedrijven, maken van gebouwen en gebieden sterke merken en bouwen aan reputaties. Syrinx pr en communicatie is klein en gezellig bureau met opdrachten voor grote klanten. Het bedrijf werd in 2004 opgericht door Ingrid Wallisch en kreeg een herstart in 2015.

Syrinx pr & communicatie

Syrinx creëert waarde

Bouwers van reputatiesWij helpen met het ontwikkelen en communiceren van een authentiek, geloofwaardig en uniek verhaal. Een verhaal dat laat zien wie u bent en waar u voor staat.

Specialisten in vastgoed: Met twintig jaar ervaring in de sector zijn wij als geen ander in staat vastgoedadviseurs, ontwikkelaars, beleggers, gemeenten en provincies vakkundig te adviseren en bij te staan.

Boutique-bureau: Wij zijn een boutique-bureau voor de vastgoedmarkt. Klein genoeg voor een persoonlijke aanpak en groot genoeg voor een full-service aanbod. We bieden de ideale mix van waarde creëren en plezierig samenwerken.

Marketing en communicatie vacatures en stages bij Syrinx

Hieronder staan alle (online) marketing & communicatie vacatures en stages bij Syrinx pr & communicatie die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er toevallig vandaag geen vacatures hieronder? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe marketing & communicatie vacatures en stages bij Syrinx in Groot-Ammers.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Syrinx pr & communicatie jouw rating
1 2 3 4 5