Synpact BV

Synpact is in 1996 opgericht door de ondernemers Remko Wouters en Maarten van Druten. Synpact heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van campagnes en tools om ondernemers te helpen in hun weg naar succes. Inmiddels is Synpact als marktleider in ondernemerscommunicatie uitgegroeid tot een marketingbureau met zo’n 45 professionals. Synpact beschikt over een krachtige mix van unieke MKB-expertise, gedreven marketing professionals, een sterk MKB-netwerk en eigen MKB-media en –middelen.

Synpact BV

Onze missie

Onze missie is het stimuleren van succesvol ondernemerschap en onze persoonlijke ambitie is om ondernemers te inspireren voor meer geluk en succes in hun (zaken)leven.

Waarom?

Omdat wij een passie hebben voor ondernemers en ervan overtuigd zijn dat wij een grote bijdrage leveren aan het ondernemersklimaat in Nederland als we ondernemers helpen om succes te behalen.

Hoe?

Wij staan iedere dag in contact met duizenden ondernemers, de grootste belangenbehartigers en vele ondernemersvertegenwoordigers. Daardoor weten wij feilloos wat er speelt bij ondernemers en het MKB, waaraan ondernemers behoefte hebben en hoe wij dit concreet kunnen doorvertalen naar manieren en middelen om ondernemers te helpen in het bereiken van geluk en succes.

Wat?

Wat wij ondernemers bieden, zijn concrete hulpmiddelen om hun kennis op peil te houden, geïnspireerd te blijven en hun netwerk te onderhouden. 

 

27 jan 2016 1529 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Synpact BV jouw rating
1 2 3 4 5