SWZ

SWZ ondersteunt mensen met een lichamelijke of meervoudige beperking en niet-aangeboren hersenletsel. In alle fasen en domeinen van hun leven, om zoveel mogelijk op eigen kracht mee te kunnen doen.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij SWZ in Son

Over SWZ

SWZ wil waarde toevoegen aan het leven van mensen met een beperking. Mensen met een niet-aangeboren hersenletsel (NAH) of (ernstig) meervoudige beperking (EMB). Dit doen wij door merkbare mensgerichte zorg te bieden en samen de mogelijkheden van de cliënt te ontplooien. Die toegevoegde waarde komt tot stand in de relatie tussen medewerker en cliënt, van mens tot mens. Met hart én hoofd.

Hoe daaraan invulling wordt gegeven, verschilt van cliënt tot cliënt. Voor de één is dat het verkrijgen van comfort en zich begrepen voelen, voor de ander is dat begeleiding naar een volwaardige baan of training om meer zelfredzaam te worden. Cliënten maken daarin hun eigen keuzes. Wij ondersteunen en helpen hen met de best mogelijke zorg en ondersteuning. Wij werken daarbij nauw samen met naasten, gemeenten, huisartsen, ziekenhuizen, het speciaal onderwijs, revalidatiecentra en re-integratiebureaus, in de regio Midden en Oost-Brabant.

Werken bij SWZ

Wij werken vanuit onze kernwaarden verbinding, vertrouwen en vakmanschap. Wij bieden jou de ruimte om te doen wat jij nodig vindt. Want wij vertrouwen op jouw professionaliteit en die van jouw collega's met wie je samenwerkt. Een ontwikkelcoach helpt jullie daarbij. Wij rekenen ook op jouw passie. Wij doen dit werk omdat we echt iets willen betekenen. Daarom verwachten wij van jou dat jij je verbonden voelt met onze visie. En dat je die graag op jouw eigen manier tot uitdrukking brengt. Samen proberen wij een prettig en veilig werkklimaat te scheppen. Een werkklimaat waarin wij open zijn naar elkaar, waardering delen, en leren van onze fouten. Want zo groeien wij in ons vak.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij SWZ

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij SWZ in Son die momenteel aangemeld zijn op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan voor de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten. 

09 sep 2022 168 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef SWZ jouw rating
1 2 3 4 5