StyleTone International

Wij zijn jouw makkelijkste weg naar al het beste, nieuwe en coolste in beauty. Een nieuw merk dat je echt moet proberen? Wij hebben het. Een tof product waar de bloggers lyrisch over zijn aan de andere kant van de wereld? Wij sturen het je! In de StyleTone beautybox vind je alleen must-haves en must-tries! We selecteren geen producten die je op iedere straathoek kan vinden want dat is nou net iets minder leuk, toch?

StyleTone International

Over StyleTone

StyleTone is een beautybox abonnement, en de bron voor alles wat je moet weten over beautytrends, producten en lifestyle! We verzenden onze members iedere maand een box gevuld met een magazine en 5 full size producten van nieuwe en onbekendere merken die niet op dieren testen. Onze box past door de brievenbus en heeft iedere maand een ander 'jasje'. StyleTone maakt deel uit van een aantal andere projecten, waar nog diverse dagdeal webshops en een affiliate marketing bedrijf onder vallen.

Kom je te werken voor de 'unit' StyleTone, dan krijg je er gratis nog veel meer leuke collega's bij! De informele maar tegelijkertijd professionele sfeer van het bedrijf biedt plek waar iedereen zichzelf kan zijn en zich kan ontwikkelen. Er heerst een nuchtere cultuur en een gezonde werk/privé verhouding.

18 mrt 2016 931 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef StyleTone International jouw rating
1 2 3 4 5