STUNNED

STUNNED verzorgt communicatie en vorm. Op een creatieve en eigenzinnige manier. Met mooie en unieke oplossingen. Waarbij we soms op zoek gaan naar de grenzen. Omdat we willen dat de boodschap van onze klanten overkomt. Elke keer weer.

Stunned

Meer dan een reclamebureau

STUNNED is meer dan een reclamebureau. Wij verzorgen communicatie in alle mogelijke vormen. Van logo’s tot campagnes. En van huisstijlen en illustraties tot videoproducties. Op een unieke manier, want onze klanten hebben iets te vertellen. En dat lukt alleen als ze zich onderscheiden van de rest. Opvallen. En daar zit nou precies onze kracht. STUNNED wordt door onze klanten omschreven als creatief. Eigenzinnig. Prima, we hebben er meteen onze kernwaarden van gemaakt. De vraag die wij het meest stellen luidt ‘waarom?’ Waarom wil de klant een brochure? Is dat wel de beste oplossing? Kunnen wij zo de doelgroep het best bereiken? We denken hier hard over na. Adviseren de klant. Overleggen. En houden soms toch aan ons eigen idee vast. Natuurlijk ziet het eindproduct er mooi en uniek uit. Belangrijker is het resultaat dat onze oplossing heeft opgeleverd. Want dat is ons doel.

Marketing en communicatie vacatures bij STUNNED

Bekijk hieronder de (online) marketing en communicatie vacatures bij STUNNED die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe (online) marketing & communicatie vacatures bij STUNNED in Zwolle!

 

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef STUNNED jouw rating
1 2 3 4 5